Mehmet66 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Sağlam oyun hata verdi

3 4 aydır üyeyim 1 yıllık üyelik aldım hiç bi sıkıntı yoktu ama şimdi bugün böyle bişe çıktı ne yaptıysam uygulama açılmadı sildim yükledim olmadı ne yapmam lazım chatcptye sordum birsürü bişey yaptım omafı sabha pc açınca notcore 360 yüklüdü normalde yüklü değildi ondanmı diye sildim dosyaları...
  2. M

Sağlamlisans(sağlam oyun) hatası

Çözebildinizmi 1769600798 Sorunu
  3. M

Imei kayıt yenileme doğrumu

Telefon 16 pro max
  4. M

Imei kayıt yenileme doğrumu

Arkadaşlar telefon aldım edevleten sorgulattım 1 imei kayıt dışı olduğu tespit edilen imei yazıyor 2 ise kayıt bulunamadı diyo bi sıkıntımı var toplam 8 ay kullanıp 4 ay bekleyip sonra yenilenecekmi acil cvp 2 imei kullanıyorum onada yasal uyarı geldi 120 gün sonra kapanacak diye artık 2 imeide...
  5. M

Türkçe yama nasıl kurulur

Arkadaşlar ubisoft hesabımda stars wars outlaws var türkçe yama nasıl kurulur bilmiyorum vidio falan varmı kurmak için hiç bir bilgim yok kurulum nasıl yapılır yardım lazım
  6. M

Hangi ark oynamalıyım

Arkadaşlar ben ark ascended aldım sonra fark ettim galiba ejderha magmasarus falan yok hangi haritada oynarsam olur ark survival daha çok harita var ark ascended gelirmi zamanla ark ascended hangi haritada oynamalıyım önerir misiniz? bide modda önerirseniz sevinirim ilk kez oynıcam fazla çeşit...
  7. M

Akım korumalı prize normal 3 lü taksam olurmu

Sence topraklama pirizemi ilk akım korumalı piriz takım yoksa ilk normal üçlüyü sonra akım korumalı pirizemi takım 1737313772 .
  8. M

Akım korumalı prize normal 3 lü taksam olurmu

Arkadaşlar elimde normal 3lü var onu prize taksam sonra o 3 lüye akım korumalı piriz takıp kasanın kablolarını taksam olurmu
  9. M

Steam cüzdanı para çekmedi ama 10 dolar bakiye gözüküyo

Ne yapmam lazım İlk kez yapıyom anlamadım oyun satın alabiloymuyum yada diyelim ben 1 ay sonra oyun alcam ozamn kutlamı almış olcam 1736636521 Bloketse ne yapmam lazım
  10. M

Steam cüzdanı para çekmedi ama 10 dolar bakiye gözüküyo

Arkadaşlar steam girdim 10 dolar ekle yaptım kartı girdim onayladı hemen normalde bişey alırken karta şifre yollanıyor diye biliyorum ilk kez aldım kartı da tam bilmiyorum şifre istemedi neyse 10 dolar ekledi ama banka hesabımdan düşmedi cüzdanda 10 dolar gözüküyo
  11. M

Sizce sıcaklık normalmi

MSI afterburner
  12. M

Sizce sıcaklık normalmi

Arkadaşlar sıcaklık bu 2 saat yakın wıtcher oynadım normalmi sıcakmı
  13. M

Ekran kartına zarar verirmi

Başka yardım edecek varmı
  14. M

Ekran kartına zarar verirmi

Neymslıyım sence