3 4 aydır üyeyim 1 yıllık üyelik aldım hiç bi sıkıntı yoktu ama şimdi bugün böyle bişe çıktı ne yaptıysam uygulama açılmadı sildim yükledim olmadı ne yapmam lazım chatcptye sordum birsürü bişey yaptım omafı sabha pc açınca notcore 360 yüklüdü normalde yüklü değildi ondanmı diye sildim dosyaları...
Arkadaşlar telefon aldım edevleten sorgulattım 1 imei kayıt dışı olduğu tespit edilen imei yazıyor 2 ise kayıt bulunamadı diyo bi sıkıntımı var toplam 8 ay kullanıp 4 ay bekleyip sonra yenilenecekmi acil cvp
2 imei kullanıyorum onada yasal uyarı geldi 120 gün sonra kapanacak diye artık 2 imeide...
Arkadaşlar ubisoft hesabımda stars wars outlaws var türkçe yama nasıl kurulur bilmiyorum vidio falan varmı kurmak için hiç bir bilgim yok kurulum nasıl yapılır yardım lazım
Arkadaşlar ben ark ascended aldım sonra fark ettim galiba ejderha magmasarus falan yok hangi haritada oynarsam olur
ark survival daha çok harita var ark ascended gelirmi zamanla
ark ascended hangi haritada oynamalıyım önerir misiniz? bide modda önerirseniz sevinirim ilk kez oynıcam fazla çeşit...
Ne yapmam lazım İlk kez yapıyom anlamadım oyun satın alabiloymuyum yada diyelim ben 1 ay sonra oyun alcam ozamn kutlamı almış olcam
1736636521
Bloketse ne yapmam lazım
Arkadaşlar steam girdim 10 dolar ekle yaptım kartı girdim onayladı hemen normalde bişey alırken karta şifre yollanıyor diye biliyorum ilk kez aldım kartı da tam bilmiyorum şifre istemedi neyse 10 dolar ekledi ama banka hesabımdan düşmedi cüzdanda 10 dolar gözüküyo