Merhaba. Hava soğutucumu değiştireceğim. Gamepower nebula takılıydı önceden. Fanı çıkarttım ama resimdeki yeri çıkartamıyorum. Bu parça nasıl çıkarılıyor? Siyah vidalar yerinden çıkmıyor. 4ünü de gevşettim
Dün incehesap.com'dan şu verdiğim linkteki sistemi aldım. (Ram 1 değil 2)
https://www.incehesap.com/pc-toplama-sihirbazi/?p=66737-1_67800-1_65777-2_72197-1_54424-1_72035-1_67468-1
Sistemde pny 4080 super verto var. Ve bu kartı 40k olarak yazmışlardı sisteme. Ben sistemi dün aldım. Bugün...
Sistem rock-7a diye geçiyor. Parçalarda yapmamı tavsiye ettiğiniz bir oynama var mı? Bu haliyle 81,450 tl.
Bir de inno3d ichill x3 ve inno3d x3 arasında ne fark var? Ichill olmasının avantajı nedir?
Merhaba. Uzun ömürlü bir şey arıyorum. Sorunsuz sıkıntısız yıllarca götürsün. Bütçe belirlemek istemiyorum ama 4-5-6 civarları diyeyim fikir vermek için. Kablolu olması lazım. Red switch kullanışlı benim için. Numpad olmalı. Bilek desteği olsa iyi olur. Rgb olsa da olur olmasa da takıntım yok...
Böyle elektronik aletleri açarken kesinlikle biri videoya çeksin. Hatta kapıya kargocu geldiği anda başlatın kaydı ve açılışı çekin durdurmadan. Sen yaptın belki ne bilecem ya da kutusu açılmış ben almam deme şansları kalmaz.
Güvenlik duvarınız veya virüs programınız oyun dosyalarından bazısını siliyor olabilir. Bu yüzden onarmadan açmaya çalıştığınızda açılmıyor, ancak dosyalar onarıldıktan sonra açılıyordur eğer sorun buysa.
Bu daha iyi tabii. Bence monitör en önemli parça ekran kartından sonra. Bilgisayarın gücünü ancak monitör ile görebilirsiniz. Monitör size tam gücünü gösteremedikten sonra 4090 almanın anlamı yok
İnternette doğru düzgün hiç değerlendirmesi bile yok. Bu kadar bilinmeyen bir marka olması ve 4k'ya göre fiyatı böyle olması baya kötü geleceğini gösteriyor. Başka marka bakın bence.