Max. 700TL Kulak içi kablosuz, ses kalitesi iyi mümkünse ancli ve rahat bir kulaklık önerisi istiyorum. mikrofonu önemli değil idare etse yeter. Kullanım amacı şarkı dinlemek ve film izlemek. 700TL aşılmış bütçe olduğundan pek fazla artıramam. Ama Hepsiburada da ilk alışverişe 100tl kupon var. O...
demek istediğim şuydu hesabımı doğrulamak istiyorum yüz taratma falan da sıkıntı değil benim için. ama iş bankası müşterisi olmak istemiyorum sadece nays müşterisi olmak ve onaylı hesap sahibi olmak istiyorum bu mümkün mü?
Kendi hesabımı onaylatmayı düşünüyorum ama "Uygulamada “Sayfam” alanından “Seni Yakından Tanıyalım” menüsünden “İş Bankası Müşterisi Olma” adımlarını tamamlayarak ücretsiz para göndermeye ve Nays’ı yüksek limitlerle kullanmaya hemen başlayabilirsin." kısmında "İş Bankası Müşterisi Olma" kısmı...
1-Hesabı doğrulayınca nays müşterisi mi iş bankası müşterisi mi oluyoruz?
2-Veli onayı için velimizin hesabını onaylamamız gerekiyor mu? ve velimize hesap açarken yüz taratma falan var mı?
1- Hesap doğrulama nasıl yapılıyor? Hangi bilgiler gerekiyor?
2- 18 yaş altı veli onayı gerekiyor mu? Gerekiyorsa nasıl yapılıyor?
Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.
Ve Naysa belki üye olabilirim. Bu yüzden nays kullanan biri özelden davet linki atarsa sevinirim.