Mehmet_5 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Arkadaşlar Satıcı 7500f için Garanti Sorgulatamıyor.

Teşekkür ederim. 1750252781 Teşekkür ederim.
  2. M

İşlemcinin şuan için yetkili servisini bulamıyoruz. Arıza yapsa nereye göndereceğimizi bilemiyoruz. Bu konu hakkında bilginiz varmı? 1750246461 Sevinirim Hocam. Telefonla ulaşmamız mümkün değil mi?
  3. M

Bunu size gönderdim görmediniz sanırım.
  4. M

1750243801 Tek çekirdek düşük görünüyor. Yanılıyor muyum?
  5. M

Hayır öyle bir şey yapmadım.
  6. M

Msı B650m Gaming plus anakart 16 gb 6000 mhz ram (tek) 7500f m2 750 w psu 3060 ti 8 gb 256 bit 160 ve 370 arası geziyor cs2 de.
  7. M

Arkadaşlar merhabalar. 1 hafta önce AMD 7500f Tray işlemci aldım. Oyunda Fps dalgalanması yaşıyordum. Fakat 15 günlük süreç dolmadan işlemcinin orjinalliğini ve garantisini sorgulamak istedim. Satıcı ile defalarca temasa geçtim. Seri numarasını istedi. Sonra dediki; Bunun Garanti teknik servisi...
  8. M

Almış olduğum ram orjinalmi ?

Arkadaşlar merhabalar. DDR5 o.c 6000 CL38 Team Group T force ram aldım. Ramın kutusundaki etiket ve modülün üzerindeki etiketteki seri numaraları aynı. Fakat model numaraları değişik. Ayrıca Kutu ve modüldeki seri numara 15 hane. Cpu-z den baktığımızda 8 hane farklı numara görünüyor. Bilgili...
  9. M

DDR5 T-Force Vulkan Ram

Arkadaşlar merhabalar. Yeni sistem topladım. Ram olarak, Fay-Teknoloji Mağazasından Team T-Force Vulcan Black 16GB 1X16GB 6000MHZ Ddr5 CL38 Gaming Ram (FLBD516G6000HC38G01) aldım. Ancak bazı şüphelerim var. Kutusunun üzerinde (Yapıştırma Etiket olarak) Model kodu ve SN yazıyor. Fakat, internete...
  10. M

İşlemci - Ram Uyumluluk Testi

"Bir de benim düşünceme göre bir şeyler demişsinizde anlayamadım demek istediğinizi." *Bir sorun çıktığında yazın* dediğiniz için öyle söylemde bulundum. Sondaki yazdığınız için estağfurullah. Problem yok. Sağlıkla kalın.
  11. M

Öyle bir konuştunuzki, donanım arşivinin sahibi zannettim. Burada tüm üyeler merak ettikleri konular hakkında yardımlaşıp bilgi paylaşımında bulunabilirler. Sizin düşüncenize göre değilde, forumun kurallarına göre hareket edilmeli diye düşünüyorum.
  12. M

İade sürecleri devam etmekte olen Yeni sistem topladım fps dalgalanması yaşıyorum. Bir sorun varmış demekki. Tek kanal DDR5 T force 6000 oc. ve 7500f
  13. M

Bunu anlamanın somut bir programı yok sanırım.
  14. M

Arkadaşlar işlemci ve ramın tam uyumlu halde çalıştığını nasıl anlayabiliriz. Örneğin programla vs.
  15. M

Cs 2 Fps Dalgalanması

Teşekkür ederim Hocam.
Geri