Mehmet_5 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Scyrox v6 Kullanan Arkadaşlar.

Arkadaşlar merhabalar. Dün Scyrox V6 Beyaz mouse teslim aldım. Fakat eklediğim resimlerdeki izler mevcut. Özellikle Soket girişinde bulunan, çatlak şeklindeki izi anlayamadım. V6 kullanan arkadaşlar sizlerde de bu iz mevcutmu? Teşekkürler.
  2. M

Scyrox v6 - v8 hangisi tercih edilmeli.

Teşekkür ederim.
  3. M

Scyrox v6 - v8 hangisi tercih edilmeli.

Arkadaşlar merhabalar. Asus WT425 mouse kullanıyorum. Kendisi mini office mouseu denilebilir. Tutuş şekli resimlerini ekliyorum. Şuan Scyrox v6'yı sipariş ettim. Sizin görüşleriniz üzerine kargoya verilmeden iptal edebilirim. Sizce hangisi uygundur? V6 mı, V8 mi. Teşekkürler.
  4. M

Klavye Önerisi - Bütçe 2000 TL

Hocam. Havit KB900L nasıl bir ürün. Bilginiz varmı?
  5. M

Teşekkür ederim. Sağolun.
  6. M

Oyun için Beyaz renkte 68 tuş ve üzeri tuşta, 8k Manyetik olabilir.
  7. M

Arkadaşlar merhabalar. 2000 lira civarında klavye önerebilir misiniz??
  8. M

GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ

[H3 id='COLORrgb184+49+47ATK+Dragonfly+A9+ProCOLOR+stok+beklemeyi+dnyorum.+Teekkrler+hocam.']ATK Dragonfly A9 Pro stok beklemeyi düşünüyorum. Teşekkürler hocam.[/H3]
  9. M

GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ

Teşekkürler hocam.
  10. M

GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ

Sizin ürünün batarya 800 mA miş. Ve Blade switch var. Ayrıca işlemcim 7500f 8000 hz performansı etkilermi. Bilginiz var mı Hocam.
  11. M

GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ

Olmazsa stok bekleyim. Teşekkür ederim.
  12. M

GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ

Hocam A9 pro ya baktım. Stok göremedim.
  13. M

GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhabalar. 2000-2500 civarında sorunsuz (Tıklama atlama vb olmayan) mouse önerebilir misiniz?. Seçeneklerde * Darmoshark M3 V2 var. * VXE Dragonfly R1 Pro var. Ya da siz ne önerirsiniz.
  14. M

Klavye Önerisi.

Dostum Gaming gecesini değerlendirmek istedim.
  15. M

Klavye Önerisi.

Kardeşim neyi uzatıyorsunuz. Acil bir tavsiye almak istedik. Boş yapmayın. Görüşünüz varsa buyrun bildirin.
Geri