Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımın parçalarını Haziran 2025'te sıfır alıp kendim topladım. Fakat şuan ayrıyeten laptopum da olduğu için kasayı satmayı düşünüyorum herhangi bir aciliyetim yok fakat ilan fiyatı ne yazmalıyım detaylar aşşağıda.
Monitör: Monster Aryond A24 V1.1 24" 144Hz
Anakart...
Al-sat için almayı hedefliyorsan 3008 veya Citroën C5 Aircross bakabilirsin fransızların koyduğu donanımlar 18" elmas kesim jantlar gayet güzel duruyor. al-sat için uygun araçlardır dediklerim fakat sizin söylediğiniz araçlar çok nadir kesmin aldığı araçlardır.
1754859119...
2.el düşük kilometre Peugeot 3008 veya Volkswagen Tiguan tercih edilebilir.
Tiguan için örnek ilan
Peugeot için örnek ilan
Performans için Tiguan tercih edilir ama amacın yakıt tasarufu ise 3008.
Attıklarınız arasında en mantıklı cihaz Acer çünkü (i5-12450H) H ibareli işlemci kullanılıyor, bu da günümüz gaming cihazlarda çoğunlukla kullanılan bir işlemci, günlük işler yaparken performansı iyi olur belli süre kullandıktan sonra isteğe göre RAM yükseltilebilir.
Sıvı teması da olmadıysa belki sert bastıysanız tam net bir şey söyleyemiyorum ama tuşun içindeki mekanizması kırılmış olabilir.
1732556584
Ve bunun içinde klavyenin komple değiştirmen gerekir. Laptoplarda maalesef tuşlar tek tek tamir ya da değişim olmaz. Bana kalsa çok takılmazsan eğer...
Klavye tuşunun içindeki plastik mekanizmayı kırmış olabilirsiniz ya da şekerli falan sıvı teması olduysa klavyenin içindeki mekanizma yapışmış yada takılmış olabilir
ThinkPad bu ticari yerlerde daha çok kullanılan bir makine
Garantisi yok 7.nesil cihazdan garanti beklenmez
Oyun oynamadığım için bilgim yok
Çift Bataryası mevcut cihazda +3 saat götürür normal kullanımda