bilgisayarın parçalarının tam olduğundan emin olun bilgisayarınızın seri kodunu yazıpta internete özelliklerini öğrenin 2 side aynı özelikte mi bakın buna düpedüs hırsızlık denir niyeti yeni laptop olduğu için %80 parça çalmaktır ve muadilinin alt konumunda bir parça takmaktır
fana çalışmasına engel olan bir şey girmiş olabilir senin laptobuna benzer kasa halini buldum atıyorum bu adamın yaptıklarını harfiyen uygula boşta kalan kablo varsa buraya sorup sonra takmaya çalış
1589310572
tabi bu adamın yaptığı gibi bloğu ayırdıktan sonra anakartın üstünde asla müdahale...
tahminimce fan kablolarını ters taktın dikkatlice oturt eğer oturmuyorsa zorlama tam tersine çevir baihu arkadaşında neden sinirlendiğini anlamış değilim yanlışmı bir şey dedim çarpılma riski bozulması vs var işlemci ile ekran kartına termal macun sıkmışsındır umarım o laptop içinde artic mx4...
sıvı soğutucular masraflı oluyor arkadaşım özel suyu falan pasif soğutucu almanı öneririm haşimdi atacağım uygun fiyatlı soğutucuyu bende kullanıyorum r5 1600 de gayette güzel soğutuyor gd900 macun ile (macun geliyor soğutucunun kutusundan korkmayın bundan dolayı) boşta 30 derece görüyorum...
garantisi umarım devam etmiyordur laptobun yağız arkadaşımızın dediğini yap güzel bilindik pc tamircisine baktırmanı öneririm pc ısınıyor tahminimce ve doğal olarakta fps e yansıyor bu oturduğunuz şehir neresi hocam