MehmetAli5561 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Intel fanboylarini cildirtacak video

Fx 8350 kullanıyordum stock olarak kötü bir işlemciydi ama oc potansiyeli çok iyi bir işlemciydi anca oc edince adam oluyordu biraz
  2. M

Palit ekran kartları ısınıyomu

palit candır can çocukluğumun ekran kartlarından
  3. M

Yardım Aliexpressten Rx 470 Aldım

aralarında pek bir fark olacağını sanmam çin pazarı için üretilmiş ama sade rx 470 almanı öneririm daha bilindik kart olduğu için
  4. M

LAPTOPU AÇIP TOZUNU ALDIM AĞIR FPS DÜŞTÜ

kolonyağı kullanabilirsin
  5. M

Yardım ÇÖZÜLDÜ!!Samsung Tabletim Açılma Ekranı Gösterip Kapanıyor

değiştirmene gerek yok o zaman bazı telefonlar ve tabletlerin bataryadan dolayı açılmama durumu oluyor
  6. M

Laptopum açılmış

bilgisayarın parçalarının tam olduğundan emin olun bilgisayarınızın seri kodunu yazıpta internete özelliklerini öğrenin 2 side aynı özelikte mi bakın buna düpedüs hırsızlık denir niyeti yeni laptop olduğu için %80 parça çalmaktır ve muadilinin alt konumunda bir parça takmaktır
  7. M

fana çalışmasına engel olan bir şey girmiş olabilir senin laptobuna benzer kasa halini buldum atıyorum bu adamın yaptıklarını harfiyen uygula boşta kalan kablo varsa buraya sorup sonra takmaya çalış 1589310572 tabi bu adamın yaptığı gibi bloğu ayırdıktan sonra anakartın üstünde asla müdahale...
  8. M

hallettin mi bari arkadaşım
  9. M

Yardım ÇÖZÜLDÜ!!Samsung Tabletim Açılma Ekranı Gösterip Kapanıyor

tabletinin bataryası bitik sanırım bataryasını değiştir derim açıkcası çabuk sarjı vs bitiyor ise
  10. M

tahminimce fan kablolarını ters taktın dikkatlice oturt eğer oturmuyorsa zorlama tam tersine çevir baihu arkadaşında neden sinirlendiğini anlamış değilim yanlışmı bir şey dedim çarpılma riski bozulması vs var işlemci ile ekran kartına termal macun sıkmışsındır umarım o laptop içinde artic mx4...
  11. M

çıkardığınız kabloları tekrar takın bakalım fanlar üfleyecekmi kontrol edin
  12. M

elektroniktede bilmediğiniz işlemlere burnunuzu sokmamanızı öneririm tahmini normal pc ciler 30 50 tl arasında alır
  13. M

pc tamircisine gösterin bence yeni laptoba benziyor neyse şunu söylim herkezin elinde açtırma o laptobu güzel laptop çünkü
  14. M

r5 3500x stok fan boşta yüksek rpm de çalışıyor

sıvı soğutucular masraflı oluyor arkadaşım özel suyu falan pasif soğutucu almanı öneririm haşimdi atacağım uygun fiyatlı soğutucuyu bende kullanıyorum r5 1600 de gayette güzel soğutuyor gd900 macun ile (macun geliyor soğutucunun kutusundan korkmayın bundan dolayı) boşta 30 derece görüyorum...
  15. M

garantisi umarım devam etmiyordur laptobun yağız arkadaşımızın dediğini yap güzel bilindik pc tamircisine baktırmanı öneririm pc ısınıyor tahminimce ve doğal olarakta fps e yansıyor bu oturduğunuz şehir neresi hocam
Geri