Mehmetalid07 isimli üyenin son içerikleri

1. Mehmetalid07

Yardım 25 Bin TL ye kadar laptop önerisi üni için max 27

kız kardeşim üniye gideceği için laptop alacağım 27bin bütçe var ona uygun ne alabilirim
  2. Mehmetalid07

2 MONTİÖR 1 SAMSUNG SOUND BAR BAĞLAMA

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE SELAMÜN ALEYKÜM KENDİME YENİ BİR 2 . MONİTÖR ALDIM MSİ YANINADA SAMSUNG SOUND BAR ALDIM BW650D MODELİNİ ŞİMDİ SORUN ŞU ANA MONİTÖR EKRAN KARTINA DP İLE BAĞLI İKNCİ MONİTÖRÜDE HDMI İLE BAĞLADIM PROBLEM YOK AMA SAMSUNG SOUND BARI BAĞLAYACAK OPTİK GİRİŞ OLMADIĞI İÇİN HDMI...
  3. Mehmetalid07

60K Bütçeyle Bilgisayar Sistemi Önerileri

Hayır teşekkürler 1744757549 Teşekkürler eyvallah
  4. Mehmetalid07

60K Bütçeyle Bilgisayar Sistemi Önerileri

ARKADAŞIM İÇİN SİSTEM TOPLAYACAĞIZ her şey DAHİL 60 K YA NASIL BİRŞEY TOPLAYABİLİRİZ Bİ EL ATABİLİRSENİZ SEVİNİRİM
  5. Mehmetalid07

İŞLEMCİ EKRAN KARTI UYUMLULUK

zaten ben direk al demedim güncelleme yapması lazım kendine göre tarzına göre
  6. Mehmetalid07

Sizce sistemde neyi değiştirmem gerekiyor

bende öyle düşünüyorum bir yandan da yayın yapıyorum ki buda oldukca sistem gereksinimi istiyor
  7. Mehmetalid07

https://www.itopya.com/modart-fast-v5-amd-ryzen-7-9700x-gigabyte-radeon-rx-7800-xt-gaming-oc-16gb-16gb-ddr5-1tb-nvm_h28822 al ondan daha iyi daha uygun fiyat
  8. Mehmetalid07

eyw hocam sağolasın
  9. Mehmetalid07

ana kart ne alacaksın buna
  10. Mehmetalid07

Senin önerini bekleyelim görelim
  11. Mehmetalid07

Teşekkür ederim tavsiyen için ama benim yazdıklarım anlaşımıyormu bu benim zaten mevcut olan bilgisayarım geçen sene aldım neyi değiştirebilirim diye sordum sadece
  12. Mehmetalid07

Ne alaka ben kendim kullanıyorum şuan gayette memnunum
  13. Mehmetalid07

https://www.itopya.com/it-open-v26-intel-core-i5-14400f-asus-geforce-rtx-4060-ti-dual-oc-edition-v2-8gb-16gb-ddr4-5_h28840 al kral mesela bu sistem 40 bin 10 bin daha koy i7 yap 13bin koyarsan i9 olur özelleştir ordan istediğin gibi bütçene göre
  14. Mehmetalid07

50 k ya 4060 lı sistem toplarsın veya hazır sistem vardır illaki güncelleyip isteğine göre alabilirsin
  15. Mehmetalid07

öncelikle teşekkür ederim araştırman için ama zaten bu yazdıklarım benim mevcut kullandığım 1 yıllık bilgisayarım sadece bu yazdığım bilgisayarı nasıl yükseltebilirim
Geri