mehmetayrr isimli üyenin son içerikleri

1. mehmetayrr

Pc Topluyorum Bir Ekran Kartı Alacağım Yardımcı Olursanız Sevinirim.

RX580 8 GB dediğin gibi güzel bir kart ama benim sistemim için mimarisi biraz eski kalıyor ve 1660s ekran kartının performansı benim sistemim gibi bir sistemde daha üst düzeyde oluyorum yardımın için teşekkür ederim 1780347271 hala bir sürü oyunu açabiliyor ama gtx 1660s ile...
  2. mehmetayrr

usta zaten 5kyı ucu ucuna çıkardım daha fazlasını maalesef çıkamıyorum yardımın için teşekkürler 1780347010 sistem psu harici tamamen yurt dışından geldi 2x16 olarak biliyordum gelene kadar geldiğinde 1 tanesi 16 diğer 1 tanesi 8 çıktı ramide en yakın zamanda değişeceğim inşallah ekran kartı...
  3. mehmetayrr

Yeni topladığım sistemim için bir ekran kartı arıyorum sistem özelliklerimi bütçemi vs. aşağıda belirtiyorum. Anakart : ASUS ASRock B760M Pro RS DDR5 İşlemci : İntel Core İ5-13400 Ekran Kartı : ? Ram : Kingston Beast 1x16 GB DDR5-6000 Kingston Beast 1x8 GB DDR5-6000 Depolama : Samsung SSD 990...
  4. mehmetayrr

Sistemim için Ekran Kartı Arıyorum.

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için Duruma göre düşüneceğim hayırlı akşamların olsun
  5. mehmetayrr

Peki rx6600 ekran kartı yerine darboğaz yapmayacak daha uygun fiyatlı amd nvidia ekran kartları nasıl olur rx6500xt veya 1660 S-Ti gibi
  6. mehmetayrr

Hayırlı sabahlarınız olsun. Yeni topladığım sistemim için bir ekran kartı arıyorum sistem özelliklerimi bütçemi vs aşağıda belirtiyorum. Anakart : ASUS ASRock B760M Pro RS DDR5 İşlemci : İntel Core İ5-13400 Ekran Kartı (Sistem Üzerindeki) : MSI ARMOR RX 570 4 GB Ram : Kingston Beast 1x16 GB...
Geri