Sildim yükledim gene aynı. Soruna çözüm olarak pencereli başlatarak buldum. GeForce uygulamasından pencereli olarak optimize ederek açıyorum. Hata vermiyor. Sonra dan tam ekrana çevirip gene ayarları ultranın da ultrasına alıyorum. Sıkıntısız oynuyorum kapatıyorum. Sonra gene açarken hata...
Küçükken AMD ekran kartlı leptobum vardı. Leptop Ekran kartını görmüyordu. Ne yaptıysam olmadı. Intel İşlemcinin grafik kartıyla oyun oynuyordum. 06 FPS ile cs de ACE atmışlığım var :D 06 FPS i CS GO da gördükten sonra ben bi sinirlendim. O gün kendime söz verdim. Ulan dedim en iyi bilgisayarı...
Benim gibi bozuk olmamasına rağmen yenisini almış. Ben yeni RAM alıp denemiştim. Olmadı diye buraya yazdım. Ben düştüm bu hataya sen de düşme dedim. İşlemciye giden wolt u kısınca düzeliyo.
Kardeşim ben sorunu çözdüm. Sana da sakın RAM alma dememe rağmen gidip RAM almışsın. Neyse hayırlı olsun yeni RAM lerin. Sorununun çözümü benim konu da mevcut. RAM leri iade et istersen. Ya da kullan sen bilirsin. Hayırlı Ramazanlar.
Sorunu bu programı kullanarak çözdüm. Default ayarından sadece 2x şer x düşürerek. İşlemcimin gücünü %100 den %80-90 a düşürdüm.
Bu sayede işlemcim daha az güç çekiyor ve daha az ısınıyor. Stres testleri ile bunu gözlemledim. Sıcaklık 90 ını geçmiyor. Çok iyi bir çözüm oldu.
14900KF değil 14900K :D Hiç araştırmadan gaza gelip aldım. Bileydim 13900K felan alırdım. Intel den vazgeçmem.
1710071760
Teşekkür ederiz hocam :) İnsan evladını satar mı ? Ben hayvan satışına karşıyım. Kendisi de bana hediye geldi. :giggle: Satıcaklardı birisine, sana verelim mi dediler. Ben...
Hocam BIOS u güncelledim evet. En güceli yüklü. https://disk.yandex.com.tr/d/Rr33s-q6VL2smQ
1710038562
LGA1700 Contact Frame Servis de takıldı. Donanımsal olarak bir sıkıntı olduğuna inanamıyorum. Bu gün müsait olduğum da yeni bir format atıp Windows 11 e geçicem. Sıfırdan driverıları felan...
Aynı sorun bende de var canımın dan bezdim :D
1710011797
Ben bu hataya düştüm. 11K Ram e para verdim 64 GB 6000MHz olan RAM imi 48 GB 7200MHz olarak yükselttim ama hiç bir şey değişmedi.
RAM de bir sorunun yok. Ben de arıyorum sorunu. Yeni açtığım konuya bakarsan detaylı anlattım yaptıklarımı...