mehmetege isimli üyenin son içerikleri

1. M

apu sistem toplamak istiyorum

az önce konunun aynısını açmıştım fakat arkadaşlarımız ikinci el topla üzerine ekran kartı al demekte ısrar ettiler arkadaşlar ben apu toplamanın daha iyi olduğunu düşüüyorum ve ikinci el bir parça almak istemiyorum ikinci el diyecekseniz lütfen yazmayınız merhaba arkadaşlar bütçem 4500 lira...
  2. M

ryzen apu sistem toplama

3200g kullanarak toplamayı düşündüm testlerine bakınca beni üzmeyecek gibi gta5 ets2 rust bile açtığını gördüm ki kayıt esnasında rustta 30fps ise kayıt dışında 40 50 fps ile sakin sakin oynayabilirim bence 1657986869 rustı yanlış mı hatırlıyorum acaba emin değilim 1657987073 dostum konumu yok...
  3. M

ryzen apu sistem toplama

2000 liradan aşağı 1050 ti yok ben ikinci el alışveriş yapmak istemiyorum hem ekran kartı daha da riskli diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum 1657986616 4500 liraya apu sistem toplamak istiyorum daha da uygun olursa tadından yenmez içinde bulundğum durum en yukarıda yazıyor teşekkürler
  4. M

ryzen apu sistem toplama

çokta güvenilmiyor hem ailem ikinci ele çokta sıcak bakmıyor ben de güvenemiyorum bütçem bu ben 4300 civarında toplamıştım fakat foruma da sormak istedim
  5. M

ryzen apu sistem toplama

rami 16 yapıcağımı biliyorum fakat ikinci el toplamak çokta çekici değil
  6. M

ryzen apu sistem toplama

merhaba arkadaşlar bütçem 4500 lira kasam ve psum var fakat kasam biraz eski psu ise kasaya bağlı olur da kasaya sığmazsa uzay kurulum olarak kullanmayı düşünüyorum ne olur olmaz psu da eklerseniz sevinirim 3200g diye düşündüm 2400g de olabilir 2200g biraz düşük kalır diye düşündüm ama o da olur...
Geri