dayı seni yoruyorum valla hakkını helal et naptım olmadı onuda indirdim kurdum hatta hiç bi değişiklik olmadı ben bide ddu ile software kaldırıp trekrar kuracam onuda deneyim olmuyorsa vardır bir bildiği bakalım
kardeşim dediklerini tek tek yaptım pc den yazıyorum ama ne yazıkki yine olmadı bu zıkkım ve software'da işlemcim hala gözükmüyor isim olarak var ama yine müdahele edemiyorum
😛 kral acaba ekran kartın driverındamı sıkıntı var yine yapayım dediklerini bide software silip yeniden mi yüklesem resize açmadan kurmuştum ben software'i denyeyim bakalım açılırsa bana faydası kayda değer olurmu
Ben 10400f den ilk defa ryzen işlemciye geçtim ekran kartım sürekli amd idi ama işlemci ilk kez geçtim yani pc 1 haftalık bile değil anakartta işlemcide m2 ssd ramlar felan sıfır ama anakartın üstüne takılan ilk işlemci yani anakartda işlemcide sıfır paketten çıkartıp kendim takdım incehesabın...
Aynen öyle hatta csmyide kapatıyorduk heralde daha dün yaptım akşama kadar araştırdım yinede softwaredan kullanılabiliri açamadım görmüyor ve ayarlanıyor sekmesindede işlemcime müdahele edemiyorum ekran kartına ediyor hız aşırtma vram felan ama işlemci yok
Gigabyte b550 ds3h anakart
5600 işlemci
Rx 6600xt ekran kartı
Bios dan her şey açık ama hâlâ softwaredan açamıyorum bide softwareda işlemci gözükmüyor ayarlanıyor bölümünde