bi alt serideki 70 90 mantığında malzeme ve renk farkı var 90 olan krom, diğeri bakır beyaz şeklinde bildiğim kadarıyla başka bir fark yok
1718491311
Bu arada alacak arkadaşlar Vatan 'a da bakabilirler orda da aynı fiyat
Paneli arızalandı garantiye gönderdim koruma camını anahtarla çizip kullanıcı hatası diye geri gönderdiler
1707378657
Benim kullandığım 27 inç 165 hz pivot monitörü ama elbette herkes aynı üründe aynı sorunu yaşamaz fakat ithalatçı garantisi durumu can sıkıcı düşerseniz yarı yolda bırakıyorlar...
Xiaomi monitörleri servis açısından önermem, çoğunlukla ithalatçı garantili ürünler. Sorun yaşarsanız çöp olacağını bilerek alın. 27 inç IPS Panel olanı kullandım ama panel ve malzeme kalitesini de çok beğendiğimi söyleyemem. Benimkisi 15. ayda cortladı.
Fiyat cezbediyor ama sonunda üzüyor, paneli iyi değil zaten bana sorarsan bir de bu ithalatçı firmaların garanti dediği şey kullanıcı hatası diyip geri göndermekten ibaret. Benim panelinde arıza olan monitörümü serviste anahtarla çizip darbe kaynaklı hasar var diye açmadan geri gönderdiler...
Hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle, ben bu monitörü kullandım 15 ay sonunda elimde patladı, umarım sorun yaşamazsın ama yaşarsan ithalatçı garantisi gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kalacaksın.