mehmethocam isimli üyenin son içerikleri

1. mehmethocam

Mavi Ekran BEN NEDEN DÜŞÜK FPS ALIYORUM ?? (Okuyunuz)

valla alıyor aga bende anlamıyorum orasını çok garip
  2. mehmethocam

ram çift slot olmadığı için olabilir mi hocam sıcaklıklarda watt falan hiçbir sorun yok
  3. mehmethocam

Intel Core i5-14400F Düşük Fps Problemi

Çözdünüz mü hocam
  4. mehmethocam

İkimizinki de full HD Hocam
  5. mehmethocam

Şöyle söyleyeyim pubgde ortalama 20 csde 20-30 fps fazla alıyor benden 1774202225 yazdım hocam Şöyle söyleyeyim pubgde ortalama 20 csde 20-30 fps fazla alıyor benden
  6. mehmethocam

Beyler selamlar şimdi benim sistemle kuzenin sisteminin kağıt üzerinde farklılığı olmasına rağmen kuzenim benden yüksek veya aynı fpsi alıyor. Bu durum canımı sıkmaya başladı. Her iki sistemi buraya bırakıyorum. Son olarak sorum şu sizce "16 GB Ram daha alıp DUAL CHANNEL" yapsam gözle görülür...
  7. mehmethocam

Yardım 2 k bütçeye mouse önerisi

Ben VXE R1 Pro sipariş ettim. A9 biraz büyük elin küçükse vxe tercih et bence
  8. mehmethocam

Philips Evnia SPK9618 Mouse Alınır mı?

Ultra Hassas ve Hızlı – PAW3395 Sensör PAW3395 sensör ve mekanik mikro switch teknolojisi sayesinde imleci veya nişangâhı milimetrik hassasiyetle kontrol et. Her hareketin anında ekrana yansır, rekabette daima önde ol. DPI ile Kontrol Senin Elinde 800–12000 DPI aralığında, yazılım üzerinden...
  9. mehmethocam

Yardım Philips Evnia SPK9618 Mouse Alınır mı?

mchose mi atk a9 mu sence peki?
  10. mehmethocam

Yardım Philips Evnia SPK9618 Mouse Alınır mı?

https://www.itopya.com/philips-evnia-spk9618w38-kablosuz-beyaz-gaming-mouse_u31382 itopyada şuan 2 bin tl alınır mı beyler acil mouse lazım? vxe atk serisinden iyi midir? mchose a5 ultra da alabilirim kafam karışık Önerilere açığım
  11. mehmethocam

Philips Evnia SPK9618 Mouse Alınır mı?

https://www.itopya.com/philips-evnia-spk9618w38-kablosuz-beyaz-gaming-mouse_u31382 itopyada şuan 2 bin tl alınır mı beyler acil mouse lazım? vxe atk serisinden iyi midir? mchose a5 ultra da alabilirim kafam karışık
  12. mehmethocam

Yardım AOC 24G42E DEĞİŞİM TALEBİ

Neden hocam ben monitörü beğenmiştim diye değişim istedim 1763216912 Kaç tane ölü piksel vardı hocam?
  13. mehmethocam

Fotoğraf yükledim bakabilirsin
  14. mehmethocam

Görseli yükledim 1763205782 Resimlere bak yükledim 1763205796 Görseller yüklendi
Geri