Benim anlamadığım olay şu bu ekran kartı alınır mı GAINWARD markası terettüt ettim açıkcası, başka bir videoda farklı marka ve model aynı seri ekran...
Hype ile alakalı 5800X3D çok hype 5700X3D değil mesela aynı şekilde 7800X3D çok hype 9700X daha iyi ama daha ucuz saçmalık ama yapacak bir şey yok, alan alıyor.
amd' den devam et fiyat olarak daha uygun senin için hemde performans sağlarsın bende amd almayı planlıyorum aslında ama bilemiyorum fiyat performans...
Gıbırnet daha önce duymadım ama sorun büyük ihtimalle sağlayıcı kaynaklı olabilir eğer modeminizde bir arıza sıkıntı yok ise.
1734022168
Modemde sıkıntı...
zaten bu mantalite ile düşündüğü için ülkede ticaret bitti, içine ettiler 7800x3D ninde bir artısı kalmadı artık fiyatı arttı iyice şişirdiniz..
1734021978...
neden satmayı düşünüyorsunuz? eğer sıkıntısı yoksa öyle kaliteli bir sıvı soğutucuyu uzun yıllar kullanabilirsiniz bence.
1734015565
bunu bende gördüm...
yerli oyuna destek olalım diyenler ne yaşıyor? yerli oyuna destek verince zula gibi erzurum gibi para tuzakları çıkıyor güzelse güzel deyin kötüyse kötü...
şimdi otel deyince iş değişir hocam otelde diyelim ki müsteri geldi otele kız attı yakalayabiliyor muyuz direkt :D sonra otelin itibarına leke olmasın...