Bu mesleği yaparım ve severim ama başımdaki insanların beni zor duruma sokmaması daha iyi olur. Bu işe girdiğimde hayatıma ayıracağım vakitte çok azalıyor sabah 8 akşam 8 şeklinde bana çok az zaman kalıyor.
Teşşekür ederim tavsiyeler için iyi geldi ben bu işten sıkılırsam yapacağım başka bir iş kalmıyor bu yüzden okulu mesleki açığa aldım o derece şu an çalışmaya başlayacağım yerde iyi davranılırsa akar giderim.
Herkese iyi günler arkadaşlar. Bir telefon teknik servis dükkanında işe gireceğim ve iş yeri sahibi beni 1 hafta deneyeceğini belirtti. Bu ilk haftada neler yapmalıyım ve neleri yapmamalıyım? Bilgilendirirseniz sevinirim. Daha önce böyle bir işte çalışmadım fakat babamın yanında uzun zamandır...
Son zamanlarda gelecek hakkında çok olumsuz düşünüyorum. Mesela işsiz kalmaktan korkuyorum. Yapmayı istediğim bir iş var fakat yazın ortasına gelmişiz ve okul kapandığından beri hiçbir şey yapmamışım. Başlamamışım bile ve kendimi bazen suçlu hissediyorum. Her gün düşünmekten çok sıkıldım. 11...
Bende okul konusunda çıkmazdayım ya mesleki açık öğretime geçip bir meslek öğrenmeyi planlıyorum tek bir sorum var pişman olur muyum? Üniversite okuma gibi hayalim yok