Mehmetİ isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yeni girdiğim işte ilk hafta ne yapmalıyım?

Bu mesleği yaparım ve severim ama başımdaki insanların beni zor duruma sokmaması daha iyi olur. Bu işe girdiğimde hayatıma ayıracağım vakitte çok azalıyor sabah 8 akşam 8 şeklinde bana çok az zaman kalıyor.
  2. M

Peki olası bir durumda olamadım diyelim ne yapmamı tavsiye edersiniz?
  3. M

Teşşekür ederim tavsiyeler için iyi geldi ben bu işten sıkılırsam yapacağım başka bir iş kalmıyor bu yüzden okulu mesleki açığa aldım o derece şu an çalışmaya başlayacağım yerde iyi davranılırsa akar giderim.
  4. M

Deneyeceğim umarım hayırlısı olur.
  5. M

Benim ki kalıcı iş olacak bunu meslek olarak benimseyeceğim. Bir de sizin gibi 4-5 saat çalışmayacağım maalesef :(
  6. M

Hahahahah yapmam öyle bir şey bir kenara koyarım sahibi gelirse gelir gelmezse de sonsuza kadar orda kalır.
  7. M

Herkese iyi günler arkadaşlar. Bir telefon teknik servis dükkanında işe gireceğim ve iş yeri sahibi beni 1 hafta deneyeceğini belirtti. Bu ilk haftada neler yapmalıyım ve neleri yapmamalıyım? Bilgilendirirseniz sevinirim. Daha önce böyle bir işte çalışmadım fakat babamın yanında uzun zamandır...
  8. M

Mesleğiniz Nedir? Şuan nerde Çalışıyorsunuz

Yakın zamanda bir telefoncuda teknik servis öğrenmeye başlayacağım :D
  9. M

Yaz tatilinde sabah kalktığınızda ilk ne yapıyorsunuz?

Çalışıyorum.
  10. M

Mesleki Açık Öğretim'e kaçıncı sınıftan başlanır?

Evet arkadaşlar sorum basit 11. Sınıfa geçiyorum ve mesleki açık öğretime geçeceğim kaçıncı sınıftan başlarım? 1659544485 Galiba bilen kimse yok
  11. M

hayatınız nasıl gidiyor

Düşünmekle geçiyor
  12. M

Gelecek ve meslek hakkında

Son zamanlarda gelecek hakkında çok olumsuz düşünüyorum. Mesela işsiz kalmaktan korkuyorum. Yapmayı istediğim bir iş var fakat yazın ortasına gelmişiz ve okul kapandığından beri hiçbir şey yapmamışım. Başlamamışım bile ve kendimi bazen suçlu hissediyorum. Her gün düşünmekten çok sıkıldım. 11...
  13. M

Geleceğim hakkında çok kararsızım ve çıkmazdayım. Neyi seçmeli ?

Konu açacağım bakalım bazen bir görüş çok şey değiştirebiliyor gerçekten.
  14. M

Geleceğim hakkında çok kararsızım ve çıkmazdayım. Neyi seçmeli ?

Bende okul konusunda çıkmazdayım ya mesleki açık öğretime geçip bir meslek öğrenmeyi planlıyorum tek bir sorum var pişman olur muyum? Üniversite okuma gibi hayalim yok
  15. M

Dünya adil değil. Tavsiyeniz var mı?

Bende de orta depresyon çıktı.
Geri