mehmetii isimli üyenin son içerikleri

1. mehmetii

🔥İndirim Trendyol Plus'a Özel Tekerlekli Sehpa 2 adet 680 TL

Teşekkürler bende düşünüyordum böyle bir şey çektim 2 tane
  2. mehmetii

🔥İndirim Pegasus 1000₺’den başlayan fiyatla yurtdışı bileti

Git gel 3600₺ Skyscanner
  3. mehmetii

🔥İndirim 🔥Amazon Günlük İhtiyaçlarda 2. Ürüne %70 İndirim🔥

Amazondan kahve alınmaz hocam. Çekirdek kahveyi amazon vb sitelerden almak büyük hata. Stoklu ürünler olduğu için kavrum tarihinden 5-6 ay bile geçmiş kahveler gelebilir ve bayat kahve içmiş olursunuz. Bazı sitelerde kavurucu kendisi satıyor misal moliendo satıcısına bakarsanız 'kahve.com'...
  4. mehmetii

❌İndirim Bitti! 🔥ALTUS ESPRESSO MAKİNESİ 2.372 LİRA (VADE FARKSIZ 3 TAKSİT)🔥

Fazla ilginiz yoksa yol yakınken vazgeçin. @Perfectshot06 ’nın söylediği şeyler doğru henüz 7-8 aydır işin içindeyim manuel arçelik makine aldım öğütülmüş kahveyle kullanırım diye sonuç bu. Masanın devamında tamper istasyonu, tamper, leveler, bi kaç wdt, knock box ve vosco öğütücü var gerekli...
  5. mehmetii

🔥İndirim Gratis %60 indirimli Old Spice ürünleri

Çeşitlerini bilmiyorum söylediğin modeli aldım teşekkürler.
  6. mehmetii

❌İndirim Bitti! Türk Telekom uygun fiyatlı tarifeler için son 2 gün

3 gün önce başvurdum, arıyorlar açıyorum ama hat düşüyor ne yaptı vodafone acaba o numaradan gelen çağrıları mı engelledi müşteri kaçamasın diye :D 250₺ cayma bedeli vardı ay bitmeden başvurdum bunlar beni arayacakta teyit alacakta ohoo 15inde tarife yenilendi yeni aya girdik şimdi cayma...
  7. mehmetii

Yd cihaz alınır mı? (iphone)

Oluyor bir şekilde hocam alacağın cihazada bağlı olarak, eşime ip11 ile başladım 8 ay sonra kapandığında üstüne 4 verip 11pro max aldım, 8 ay sonra kapandı yanılmıyorsam 8-9 verip 12pro max aldım böyle böyle yükseltiyorum :D bugün yarın kapanır sim1'e geri döneriz eylülde bakarız artık, ha ama...
  8. mehmetii

🔥İndirim Jacobs 1kg Çekirdek Kahve 385₺ (2 alımda)

Espresso, mokapot, chemex, v60, aeropress ve belki değirmeni öğütebilecek inceliğe sahipse Türk kahvesi denenebilir. 🤔 Kavrum tarihi 11. Ay bu arada yani bayat ve 2 kilo bayat kahve, çok sıkıntı.
  9. mehmetii

❌İndirim Bitti! Beyazsu Robot Tepe Yağmurlama Duş Seti Dubai - 410TL

Bugün teslim edildi benimde açıp bakmadım henüz siyah ambalaja sarılmış halde paket tamamen.
  10. mehmetii

🔥İndirim Delonghi Tam Otomatik Espresso Makinesi 🔥12.500 TL

Aha o ben oluyorum sanırım. Henüz 1 aydır yeni bir fanteziye giriştim diyebiliriz. Giriş seviyesi bir makine ve tabii ki öğütücü aldım. Gerçek gurmeler der ki gerekirse tüm paranı öğütücüye ver makine olmasada olur. Ayrıca espresso için gereken bar 9, gerisi fasa fiso reklam.
  11. mehmetii

🔥İndirim 2106 TL Magcubic Cns Tech Hy320 Mini Android Destekli Projeksiyon Cihazı

Hy300 720p, HY320 1080P. Ucuz diye gidipte 720P olanı almayın bence. Yinede alacak olan arkadaşlar için bilgi vereyim 300/320 model fark etmez, bu cihazlarda L1 lisansı yok yani youtube,netflix tarzı platformlarda cihaz 1080 bile olsa 480p falan görüntü alabilirsiniz. O yüzden hy320'de lisanslı...
  12. mehmetii

Oto Vites Araçlarda Kırmızı Işıkta Vites Hangi Konumda Olmalı?

Yeni nesil bir çok araç frene basıp durduğunuzda şanzımanı salıyor. Sonrasında freni bıraktığınızda hafiften yeniden kavradığını hissedebiliyorsunuz eğer öyleyse gerek yok ama salmıyorsa baban doğrusunu yapıyor. Ayrıca bilmiyorsanız eğer diye belirtmekte fayda var yokuş, rampa gibi yerlere park...
  13. mehmetii

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 🔥1399TL (Dönemin en düşük fiyatı)🔥 Amazon Prime

Cihaz tarayıcısından inat tv apk indirip kurun çoğu kanal var
  14. mehmetii

Watch 6 serisi toptan indirmde

Bulursan almak mantıklı hocam en son watch4 ü 23 ay garantili piyasa fiyatından 1500₺ falan ucuza almıştım ne fark edecek faturada ismin yazsa. Adam aldıktan sonra ki ay iphone almış ve uyumluluğu iyi değil diye satıyordu. Bende 1 sene sonra falan iphone aldım ve bende sattım. Cidden kötü çünkü...
  15. mehmetii

🔥İndirim 2150 TL Magcubic Taşınabilir And11 Projeksiyon Wifi6 Bluetooth 5.0, Entegre 130'

Bunu bilmiyordum ayrıca elimde tv stick mevcuttu ve sorunsuz kullandım zaten artık gerek kalmadı. 1723542454 Evet ses konusunda bende şuan acayip şaşırıyorum kablosuz soundbarım vardı diğer projeksiyonlarda kullandığım buna bağlamakla bile uğraşmadım 😁
Geri