mehmetkarakas95 isimli üyenin son içerikleri

1. M

2k monitör tavsiyenize ihtiyacım var

Maksimum 17.000 tl ye kadar bütçem var 2 k monitör önerinizi almak istiyorum
  2. M

75-80K Arası Masaüstü Pc Önerisi

Hocam bir sistem bulabildin mi ?
  3. M

75-80K Arası Masaüstü Pc Önerisi

Ben de bu bantlara sistem arıyorum gamegarajın sistemlere baktım hepsiburada da ama hiç içime sinmedi nedense. Rica etsem güzel bir sistem bulursan buraya da atar mısın ? Ben şu an buna bakıyorum...
  4. M

Sizce bu sistem alınır mı ?

Arkadaşlar selamlar herkese , Game Garaj Elite S1 Amd Ryzen 7 7800X3D 32GB RAM 1TB SSD RTX5070Ti 240MM Sıvı Soğutma Freedos Oyuncu OEM Paket https://app.hb.biz/DIfcAp3Xm9ls Bu sistem hakkında görüşlerinizi alabilir miyim, sizce alınır mı? Veya alternatif öneriniz var mı ?
  5. M

Airpods pro 3 alacağım pttavm güvenli midir?

Hocam apple kulaklıkların çakmaları çok piyasada güvenilir yerlerden almanı öneririm
  6. M

Kasamı satıyorum sizce fiyata ne yazmalıyım ?

12 GB Hocam. Teşekkür ederim bilgilendirme için
  7. M

Kasamı satıyorum sizce fiyata ne yazmalıyım ?

Arkadaşlar selamlar, Doğru yere konu açıp açmadığımdan emin değilim ama fiyatlandırma konusunda yardımınıza ihtiyacım var . Yaklaşık 2 sene önce [H3 id='INTEL+I5+12400F']INTEL I5 12400F[/H3] [H3 id='-MSI+RTX3060+VENTUS']-MSI RTX3060 VENTUS[/H3] [H3 id='-PRO+H610M-E-CRUCIAL']-PRO...
  8. M

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

İşi biten çıksın arkadaşlar kasıyor :D
  9. M

Monster abra alınımı

İnternetteki olumsuz yorumlara rağmen kafamın dikine gidip geçen ay monster tulpar aldım. Fan sesi ve ısınma sorunu o kadar çoktu ki sana anlatamam. Şahsi fikrim monster markasından uzak dur
  10. M

Sistem Upgrade etmek mi ? Yeni Sistem almak mı ?

Arkadaşlar selam öncelikle bayramınız kutlu olsun. Sistem özelliklerim ; Sistem Özellikleri; MSI B450M Pro M2 AMD Ryzen 5 1600 Wraith Max RGB CORSAIR Vengeanche LPX 2x8 GB 3000 MHz MSI RX 580 8GB Armor OC ADATA 480 GB Thermaltake V200 TG 600W 80+ RGB Edition Bu sistemi şu anki piyasada...
  11. M

Sizce Sistemim Ne kadar Eder?

Selamlar sistemimi upgrade etmeyi düşünüyorum Sistem Özellikleri; MSI B450M Pro M2 AMD Ryzen 5 1600 Wraith Max RGB CORSAIR Vengeanche LPX 2x8 GB 3000 MHz MSI RX 580 8GB Armor OC ADATA 480 GB Thermaltake V200 TG 600W 80+ RGB Edition
Geri