mehmetlashak47 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Geforce GT 220 Aşırı Isınma Problemi

İşlemci: i5-3470 RAM: 8 (4x4) Ekran kartı: Geforce GT 220 Eski bir bilgisayarım var. Emülatörde yüksek grafikli bir oyun oynuyordum. Oyunu oynarken bilgisayarın zorlandığı her halinden belliydi. Bir gün oyun sırasında mavi ekran verdi. Daha sonra hiç açılmamaya başladı. HDD'nin arızalandığını...
  2. M

RX 6500 xt oyunlarda donma sorunu

revizyon ne bilmiyorum ama işlemci aşırı düşük donma olması normal bence
  3. M

F/P Monitör önerisi 6000TL

Bütçem 6000TL 24 inç, 1080p, IPS panel güzel pişman etmeyecek monitör önerisi olan var mı? Çoğunlukla hikaye oyunları oynarım her öneriye açığım.
  4. M

GT220 Aşırı ses problemi

Eski bilgisayarımda gt220 ekran kartı bulunuyordu. Bende aygıt yöneticisinden birşeyler kurcaladım. sıkılmıştım güncelleme gelmiş midir diye manuel olarak güncelleme ara tuşuna bastım. Biraz bekletti sonradan mavi ekran verdi. Yeniden başladı, ve artık karttan aşırı ses çıkmaya başladı. Herşeyi...
  5. M

Hazır sistem önerisi 25.000 TL

Dlss 3 teknolojisiyle 4060 3060'a göre büyük fark yaratıyor. Bu fiyat bandında zaten çok iyi bir bilgisayar toplayamayız. Ama gönderdiğin fiyatına göre bence mükemmel bir sistem, bu fiyata daha iyisini ancak kampanya ile bulabilirsin. Tek eksiği ssd diye düşünüyorum.
  6. M

Hazır sistem önerisi 25.000 TL

Sakın yapma öyle bir hata, 4060 8gb 3060 12gb'dan çok daha güçlü. Tek gereklilik VRAM değil bende böyle bir hata yapıyordum PC alacağım zaman. 4060 8gb orta düzeyde bir kart Valorant falan oynayacaksan tereddüte düşmene gerek yok.
  7. M

Rdr2 virüssüz güncel yama var mı?

arkadaşlar rdr2 için Türkçe yama arıyorum ama dll dosyaları falan atıldığından güvenemedim. Sizde virüssüz Türkçe yama varsa gönderirseniz sevinirim. Aşağıda gönderdiğim videodaki yama sizce güvenli midir?
  8. M

Yeni monitör aldım oyun oynanmıyor berbat hissettiriyor

öneriniz var mıdır? ben asus tuf gaming VG249Q1A veya VG249Q1R almayı düşünüyorum. Sorun çıkarır mı?
  9. M

Görmemiştim kusura bakmayın.
  10. M

İade et bence. Ghosting sebebiyle.
  11. M

Kız arkadaşıma Laptop önerisi gerekiyor 30K bütçe

ben pişman değilim zaten aldıktan sonra 40 bin 50 binlere artmıştı. watt değeri biraz üzdü sadece. TN panel olması da eksilerinden biri.
  12. M

Kız arkadaşıma Laptop önerisi gerekiyor 30K bütçe

33 bin TL'ye MSI'ın Cyborg 15 modelini satın aldım. 4060 ekran kartlı i5 işlemcili bir laptop al bence.
  13. M

Sizce hangi monitörü almalıyım?

İki hedef belirledim size de sorayım dedim. Eğer başka öneriniz varsa yazabilirsiniz. Asus...
  14. M

165Hz monitörü HDMI ile bağlamak

Laptop ekranını HDMI kabloyla 165Hz monitöre bağlamanın eksileri nelerdir?
Geri