MehmetMustafa isimli üyenin son içerikleri

1. M

Turkcell tarifenin 5 katını ücretsiz internet veriyor

Kaynak Varmı Bunun İçin
  2. M

LG UltraGear GX7 27GX704A-B 27" 240Hz 0.03ms Glare panel 25.999 🔥🔥

Merhaba ben de Asus ROG Strix OLED XG27AQDMES modelini almayı düşünüyorum lakin incelemesini göremedim İlk defa Oled panel alacağım oyun için.26k bütçem var tam olarak sizce ne almalıyım öneriniz varmı güzel bir model almak istiyorum.Sonradan ise [H3...
  3. M

OLED G5 QHD 180 Hz Gaming Monitör Alana 6 aylık geforce now ultımate bedava

Değil Galiba Çünkü Sepette Kuponu ekleyince Hiç indirim yapmıyor
  4. Cougar Panzer MAX-G Gaming Full Tower Kasa Satılık

Satılık Cougar Panzer MAX-G Gaming Full Tower Kasa Satılık

Merhaba Üründe herhangi bir hasar problem yoktur şuanda güncel olarak kullanmaktayım değişiklik amacıyla satmaktayım alıcılar yazabilir
    3,500.00 TRY
  5. M

❌İndirim Bitti! Hot Wheels Maserati Lego 1214₺!

Aldım hocam Sağolun
  6. M

İş Bankası'ndan Bugüne Özel Bedava Kahve

İnternet alışverişlerinde geçerli mi sipariş olarak ?
  7. M

YUNZII AL65 Veya WEIKAV Nut65 Hangisi Tercih edilmeli?

Cevap Varmı Acaba ?
  8. M

YUNZII AL65 Veya WEIKAV Nut65 Hangisi Tercih edilmeli?

Merhaba Aklımda Bu 2 Klavye Kaldı %65-%75 Arası Bir Klavye Önerir Misiniz Genelde cs2 Oynuyorum Arada Hikayeli oyunlar.Kablosuz Olması Güzel Olur Önerilerinizi bekliyorum. 5500TL Bütçem var
  9. M

Bu Pakete Modem mi almalıyım router mi?

https://www.incehesap.com/keenetic-hopper-dsl-ax3000-wi-fi-mesh-vdsl2-adsl2-fiber-ebeveyn-kontrol-modem-vpn-router-4x1gbit-s-usb3-0-kn-3611-fiyati-84522/ bu benim baktığım
  10. M

hocam 2026 aralık sonuna kadar eve fiber geleceği söylendi ne kadar doğru bilmiyorum. çalışmalar yapılacak dendi bana.Eve gelen fiberler kaç mbit oluyor bilmiyorum 200 olsa gene değiştirmek zorunda kalacağız bunun 200-300 olan modeli var mı
  11. M

Merhaba altyapımız vdsl2 olmak üzere 50mbit internete sahibim modemden değişik sesler çıkıyor ve sesi sürekli artmaya başladı bende modem değiştirmek istiyorum.bugun Keenetic hopper ax3000 modelini almıştım meğer router ve modem farklı şeymiş ne almalıyım öneriniz varmı bütçe 3000tl [H3...
  12. M

🔥🔥Forza Horizon 6 32$'dan Ön Siparişe Açıldı!🔥🔥

iyiki premium almışım madem :D 55 dolara standart bu fiyat olmuş hemen hemen
  13. M

bunu ben aldım şuan ama ileride iade edebiliyor muyum 1hafta kala vs oyun açılmadan daha
  14. M

değer miydi hocam bunlar için sadece 4 oynadım bu içerikler ne anlama geliyor onu bile bilmiyorum car pass dışında
Geri