MehmetOzt10 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Memtest86 yı nasıl yapabilirim

Tamamdır o zman ben bugün içerisin de bunu deniycem size geri dönüş yapıcam. Valla o kadar yazdım tek ilgilenen siz oldunuz şimdiden teşekkürler.
  2. M

Anladım teşekkürler. 1621751343 Bir şey daha sormak istiyorum. Ben sadece bu EXCEPTION_NOT_HANDLED hatasını almadım. Ayrıca tek ram varken mavi ekran yokken 2.rami takınca olmasının sebebinin bunla alakası olabilir mi? Yoksa Ram de mi sıkıntı vardır.
  3. M

Ram takılı bir şekilde mi yapıyım peki?
  4. M

EXCEPTION_NOT_HANDLED bu hatalardan bazıları diğerlerini bilmiyorum Diğer rami çıkarınca sorun düzeliyor. Sanırım sorun Ramde
  5. M

1 hafta önce 8gb rami olan bilgisayarıma 8g daha ram ekledim. Ancak 2. Rami taktığımdan beri mavi ekran hatası alıyorum. Sanırım yeni alığım ram de sıkıntı var. Onun için Memtest86 yapmam lazım. Eğer sıkıntı ramde değilse diye ilk olarak aşağıda minidump dosyamı paylaştım. 2. olarak eğer sıkıntı...
  6. M

Neden mavi ekran hatası alıyorum

Bu yapıcağım olaylar bilgisayarımı sıfırlayacak mı?
  7. M

Neden mavi ekran hatası alıyorum

Selam dostlar. 1 hafta önce bilgisayarımı 16gb rama çıkartmak için 8 gb ram daha aldım ancak taktığım andan beri mavi ekran hatası alıyorum. Hata kodu genellikle şu oluyor EXCEPTION_NOT_HANDLED. Bu da minidump dosyam...
  8. M

RAM değişiminden sonra mavi ekran hatası

daha yeni aldım rami
  9. M

RAM değişiminden sonra mavi ekran hatası

Kişisel bilgisayarınız bir hata ile karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor hatası. 1 hafta önce bilgisayarıma 8 GB RAM taktım. Bundan sonra 1 haftadır bu hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? https://drive.google.com/file/d/10HCCALUXCgJagb2uAUPSh3ylkkQUoPfO/view?usp=sharing bu minidump...
Geri