mehmetpro44 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Türk Telekom ekiplerinin arızayı çözmesi için ne yapabilirim?

Dükkan aslında boş, mülk sahibi kepenk yaptırmak istemiş kepenkçiler kesti kabloları. Olan olmuş artık sonradan gördüm ben de.
  2. M

Türk Telekom ekiplerinin arızayı çözmesi için ne yapabilirim?

Selamlar, İstanbul Fatihte oturuyorum. 16 Ocak tarihinde sokaktaki bir dükkan kepenk takarken internet kablolarını kesip atmış. O tarihten beri internet bir kaç apartmanda yok. 16 Ocaktan beri defalarca kez başvurdum, şikayet etmediğim yer kalmadı ama Türk Telekom ekipleri arızaya bakmaya...
  3. M

Turkcell üzerinden PUBG hesabına para çekilmiş, nasıl iade alabilirim?

nasıl isteyeceğiz bu konuda bilgin var mı
  4. M

Turkcell ile iletişime geçtiğinde oradaki yetkili kişi bizim de başımıza geldi 15 gün içinde PUBG mobil'den iade istedik geri aldık falan demiş ama tam açıklayamamış, bu yüzden merak ettim belki bir yolu vardır diye.
  5. M

Merhaba, bir arkadaşım faturalı Turkcell hatta sahip ve dolandırıcıların tuzağına düşmüş, faturalı hattından PUBG mobil adına 190 tl'lik harcama yapmışlar. Turkcell'de sadece bu bilgi görünüyor, başka hiç bir detay yok bir dahaki aya kesilmiş ücret. Bu satın alımı iade etmenin yolu var mıdır...
  6. M

XFX RX570 Coil Whine

sesi çıkmayan kart varken neden ses çıkan kartı kullanayım
  7. M

XFX RX570 Coil Whine

Herkese selam. 22 Eylül tarihinde hazır bir sistem aldım(incehesap üzerinden), sistem 1 Ekim'de elime ulaştı 2 Ekim'de kurdum oyunları kontrol ediyorum falan derken farkettim ki ekran kartında coil whine sorunu var. 3 Ekim tarihinde sorunu belirtip kartı geri gönderdim. 14 Ekim'de kartı geri...
Geri