MehmetSefa isimli üyenin son içerikleri

1. M

bios güncellemesi yardım

tamam reis sağolasın. bf 5 felan oynuyodum bi ara bi sıkıntı cıkmadı hiç hayırlı günler eline sağlık.
  2. M

bios güncellemesi yardım

ben bi sıkıntı görmedim anakartta düzgün bir şekilde çalışıyor. Oynadığım oyunlardada bi sıkıntı çıkmadı. Stabil çalıştıgına emin olacagım bi uygulama veya test gibi bir şey yapabilirmiyim bildiğin bir şey varmı. Göndermeye üşendim şahsen :D
  3. M

bios güncellemesi yardım

reis tekrardan selamun aleyküm asus la iletişime geçtim konuştum olayı anlattım. Senle yaptığımız şeyleri bidaha yaptırdılar fotoğraf felan attım. şimdide bana gmailden böyle bir mesaj geldi. kısacası anakartı yollamamı istiyolar. ben anakartı pc den çıkarıp ramsiz işlemcisiz yollasam sorun...
  4. M

BATMAN ARKHAM KNİGHT DLC

hatırlamıyorum bi googleden araştırsan iyi olur. ben cok oldu kullanalı.
  5. M

BATMAN ARKHAM KNİGHT DLC

indirdiğin zaman dlc lerle birlikte iniyor. türkçe yamada yanlışım yoksa sadece ana hikayeyi çevirdiler dlc ler türkçe olmuyor.
  6. M

Mafia: Definitive Edition indirimde alınır mı ?

bende nie 65 TL
  7. M

Çözüldü✓ sata ssd 1tb önerisi

eyvallah reis avm de var gider sorarım varsa ordan alırım sağolasın.
  8. M

:D ne bilem reis başka sitelerden güvenilir olurmu bilmediğimden daha sipariş vermedim saten. :D eyvallah sağolasın 1688244966 valla reis bende bilemedim samsungu cok övdüler sağlamlıgını içine yeri geliyo fotograf felan atıyom önceki ssd bozuldu daha 2 yıl felan kullandım. ondan dolayı...
  9. M

eyvallah reis https://www.incehesap.com/samsung-870-evo-mz-77e1t0bw-1tb-2-5-sata-3-ssd-disk-fiyati-48488/ burdan alacağım ssdyi. birde kablolar arasında fark varmı yoksa kabloda alayımmı?
  10. M

selamun aleyküm 1 tb sata ssd önerebilecek varmı fiyatı önemli değil sağlam olsunda. bide sata kabloları arasında bi fark varmı eskiden kalma bi kablo var onu takayımmı yenimi alayım?
  11. M

Çözüldü✓ ssd mi alayım yoksa m2 mi yükselteyim?

önerdiğin bi ssd varmı?
  12. M

Çözüldü✓ ssd mi alayım yoksa m2 mi yükselteyim?

selamun aleyküm Zamanında pc alırken cok param yok die 500 gb m2 ssd (980pro) almıştım. Anakartta ikinci bir m2 yuvası yoktur. 1 tb ssd mi alsam daha iyi olur yoksa üstündekini söküp yerine 1 tb m2 mi alayım napmamı önerirsiniz. üstündeki 500 gb (980 pro 6 veya 7 ay önce almıştım.) söksem...
  13. M

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

:D James Donkey alınır mı? 960 gb olanı.
  14. M

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

James Donkey 960 gb alınır mı??
  15. M

Steam yaz indirimi 💸💲

inşallah düşer bende bekliyom tahminimce 400 civarı bişe olur. tabi indirime girerse.
Geri