Az önce diğer sarı siteden konu açmıştım ama saolsunlar konuyu sebepsiz kapatmışlar şaşırmıyorum artık neyse küçükken oynadığım boom beach hesabım vardı şimdi tekrardan başladım ama o zamanlar sürekli karargahı yükseltmişim yani savunmam gelir kaynaklarım çok zayıf kalmış kaynak birikmiyor çünkü...
Yani kullanıyorum ama şuan 12’im var sinematik video olmaması dışında kötülüğünü görmedim yani 17 fazlasıyla yeter gibi o zaman düşündüğüm gibi 17 alayım
Merhaba telefon model yükselteceğim 2. El 16 Pro 128 veya sıfır 17 256 düşünüyorum açıkçası 17’ye daha çok sıcak bakıyorum 120 hz falan geldiği için ama Gine’de bi soruyum dedim sizce hangisi başka marka önermeyin Apple ekosistemini kullanıyorum iPad Apple Watch falan olduğu için sadece iPhone
Merhaba iPhone 16 almayı düşünüyorum bu satıcı baya ucuza satıyor ithalatçı garantili olması çokda umrumda değil açıkçası telefonu 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum sizce güvenilir mi yani yurt dışı cihaz veya sıfır cihaz gelmeme olasılığı var mı
Bu ikisi arasındayım genel olarak bana performans önemli sadece ikiside aynı donanımları kullanıyormuş Legion go’nun ekranı daha iyi sizce hangisi bide oyunlarda ortalama kaç fps verir
Yani attığınız linkteki ürünle birebir aynı cihazım sadece ekran kartının wattı düşük bide 512 gb gta dışında bazı oyunlarda da oldu aynı sorun ama olay oyunun gücüyle değil mesela outlast trials’da ultra ayarlarda yağ gibi akıyordu ama bazı oyunlarda mesela gta 5’de en düşük ayarlarda bile 60...
HP Victus i5-14450HX + RTX 4050 (120W) Kullanıcı Yorumları
Olumlu Yönler:
Fiyat/performans açısından güçlü bir cihaz.
RTX 4050 ile 1080p çözünürlükte çoğu oyunu rahat oynatıyor (yüksek ayarlarda 80–110 FPS arası).
16 GB RAM ve 1 TB SSD hazır geliyor, ayrıca yükseltme imkânı var (RAM + SSD...
3080 bence 2/4 K oyunlarda rahat ettirir ama fazla güç tüketir iyi bir psu’nuz olması lazım ayrıca ısı ve ses 3070ti’e göre daha yüksek olabilir 3070ti ise daha az güç tüketir daha serin çalışması var bütçe sıkıntısı yoksa 3080 tercih edilmeli kesinlikle
Merhaba bu cihazı kullananlar var mı? Uzun süredir almayı düşünüyorum. PC oyunları için oyuncu laptopu var, 4050 ekran kartı falan var onunla sıkıntısız oynayabilir miyim? 3 kademeli göz ayarı varmış aklıma takıldı. Bu 3 kademenin üçü de olmazsa ne olur? Bulanık mı görünür? Bide bu cihazın...