Merhabalar arkadaşlar. Monitör alacağım ve tavsiyenize ihtiyaç duydum aradığım özellikler 27 inç 2k olması ve hz olarak minimum 240 hz olmalı öneri ve tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim şimdiden yorum yapan arkadaşlara.
Aramadığım yer kalmadı desem hakkıdır gerçekten dokunmatik 4k ekranı duyan korkuyor görüldü atıp cevap vermeyen dahi oluyor sorsan en kral tamirciler bile görüldü atıp geçiyor çoğu tamirci kolay para peşinde.
Kardeşim uzun süreli şarjda bırakacaksan bataryasını sök öldürme bataryayı güzel bir yerde muhafaza et uzun süre pilde kullanınca pilin şişiyor dışarıda kullanmaya kalkıncada 5 10dk anca pilde dayanıyor . Bilgin olsun.
Panelin yenisi Türkiyede yok reis yurt dışındanda vergiler dahil yüksek miktarlar çıkıyor yüksek dediğim 6 7 bin tl leri buluyor ki laptop o fiyat etmez satmaya kalksam yurt dışından almaya kalktım onu dahi göndermiyorlar Türkiyeye rezil bir durumdayım anlayacağın.
Bilgisayarım açık kalmış oda sıcaklığından dolayı ekranda çizgiler oluştu daha sonra hava kabarcığına benzer kabarcıklar oluştu çözüm bulamıyorum 2016 tarihinde aldım garantisi bitti Dell servisini aradım yardımcı olamayacaklarını söylediler parasıyla dahi yapamazlarmış ne yapacağımı şaşırdım...