mehmetulakci isimli üyenin son içerikleri

1. M

Bildiğiniz Trendyol 100tl ve üzeri indirim kodu var mı?

Klavye alacağım 120tl genelde hep oluyor 100tl ve üzeri alışverişlerde indirim kodu vs ben baktım bulamadım sizin bildiğiniz kdo var mı?
  2. M

GTA V Araba Vs Sniper Benzeri Jobların İsimleri

Bir türlü bulamadım isimleri nereden bulabilirim?
  3. M

Rampage Rouge Alınır mı?

Birazdan satın alıcam bütçem maks 210tl daha fazla çıkamam başka önerileriniz var ise yazın lütfen alınmaz diyorsanız nedenini belirtin lütfen.
  4. M

ramlerın saglam calısıp calısmadıgını kontrol etmek beraberınde mhz yukseltmek

İkisi de olabilir SSD kalite testi yapabilir misin?
  5. M

Ah be kardeşim ;( vatandan sistem alınır mı 1616087458 SSD den kaynaklı olabilir baya kalitesiz.
  6. M

Diğer parçaları da söyleseydiniz keşke.
  7. M

Jawline Egzersiz Topu Zararlı mı?

Almayı planlıyorum genel olarak mantıklı duruyor ama yazayım dedim. Ürün:https://www.trendyol.com/jawball/jawline-cene-cizgisi-egzersiz-topu-p-77194401
  8. M

Bu Laptopla Hangi Oyunalrı Oyniyabilirim?

Battlefield 4 EA Pass ilk ay 5tl istersen oynayabilirsin.
  9. M

3600X 3060 a 1080p darboğaz yapar mı

Yapabilir.
  10. M

Yardım Ekran kartları fiyatları ne zaman düşecek

Düzeltme; sadece ekran kartı güç tüketimini hesapladım 70-+100 da sistem güç tüketimi var.
  11. M

YARDIM Rx570 4GB RVN Coin Mining Değerlerim Normal mi?

Kazım değerleri normalde döndü. Hatta biraz fazla iyi oldu.
  12. M

Yardım Ekran kartları fiyatları ne zaman düşecek

Eğer düzgün ayarlama yaparsa aylık maks 55tl gelir elektrik faturası zaten aylık bilgisayar 20-25tl gibi bir şey ekliyor faturaya mining ile maksimum 40 ekler.
Geri