MehmetV2 isimli üyenin son içerikleri

1. MehmetV2

Ilişki uzmanları aaacill yardım

Ben farkettiysen o konuda yorum yapmadım. Zaten sen adım atmasan da kız bu konuda adım atar bence. Lakin dediğim gibi bu yapılacak bir hata değil, ben de zamanında senin gibi ilk ilişkim birdaha fırsat elime geçmez diye yaptım. Sonu hoş bitmedi, he diyeceksin sende hoş bitmedi diye bizde hoş...
  2. MehmetV2

Ilişki uzmanları aaacill yardım

Birebir aynı hikayeye yks döneminde sahiptim sadece mezun değildim. Kesinlikle riske atma değmez, ben o zamanki aklımla karşımdakine güvenmiştim ama nasıl oluyorsa bu durumdan her türlü sen zararlı çıkıyorsun benden söylemesi. Ayrıca bunun ayrılığında kafayı toparlaması çok zor oluyor yks senesi...
  3. MehmetV2

Bilgisayar müh./Yazılım müh. hala okunurmu?

Türkiye içi düşünüyorasan iyi bir üniversitede okumak lazım Yurtdışında çalışırım diyorsan önü tr'ye göre daha açık bence
  4. MehmetV2

Kadıköyde Laptopa Oyun İndirebileceğim Biryer Var mı?

Kanka village cafe var interneti hizli biz oraya gidiyorduk
  5. MehmetV2

Formula 1 2025 şampiyon tahminleriniz?

Öyle de zor ihtimal piastri satmaya devam ederse lando şampiyonluğu izleyeceğiz maalesef
  6. MehmetV2

Çoğu ders bence boş ve gereksiz.

Evet ondan dolayı zaten araştırmalarda ileri düzey eğitim gören insanların ortalama düzeyde eğitim gören insanlara kıyasla problem çözmede, günlük hayatta herhangi bir yönetim vs. tarzındaki işlerde kompleks düşünme gereken yerlerde önde oluyorlar ayrıca post buram buram ortaokul/lise kokuyor...
  7. MehmetV2

Çoğu ders bence boş ve gereksiz.

Olay işe yaramasını değil düşünme yapısını vs. geliştirmesi matematiğe sadece matematik olarak baktığınız sürece asla 1 adım ileri gidemeyeceksiniz. olay problem çözmeyi öğrenme farklı açılardan bakmayı öğrenme her şey x = ln 3 - ln2 değil sadece
  8. MehmetV2

Laptop fan sesi ve öneri

Odamda asus tuf monster ve acer nitro 5 var aralarından en güzeli asus tuf diyebilirim oyunlarda gene fan sesi yapıyor hepsi ama aralarından en sessizi tuf. İnceleme videolarında belki fan seslerini bulup maks rpm'de fan sesi testlerini bulursan bakabilirsin
  9. MehmetV2

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

İyi hocam o zaman deneyip zamanla göreceğiz. Sorun çıkarsa forumu bilgilendiririm bi tur zaten :D
  10. MehmetV2

Doğrudur aşırı rahatsız etmiyorsa sıkıntı olmaz kroniği olmasın da
  11. MehmetV2

Küçük klavye istediğim için aldım herhangi bir sıkıntısı yoktur inşallah
  12. MehmetV2

Annem yabancı erkekle konuşuyor ne yapabilirim

Babama söylerim en mantıklısı Aldatan bir insanı niye ikna etmeye çalışırsın olan olmuş zaten ikna etmen ne değiştirecek anlamadım? Bu kadar toz pembe düşünmeyin arkadaş sanki ikna ettiği gün mükemmel bir aile hayatına geri dönecekler
  13. MehmetV2

Annem yabancı erkekle konuşuyor ne yapabilirim

Dediğinin ne kadar saçma olduğunun farkında mısın? Kadın eşinin arkasından iş çeviriyor zaten, bugün ikna etse yarın tekrar yapacak ne fark eder
  14. MehmetV2

Bilgisayar Almamalı Mıyım?

Kankam sıkıntı sende bence ben samsung tablete rahat rahat pdf indirip not alabiliyorum
  15. MehmetV2

Bilgisayar Almamalı Mıyım?

Laptop lazım olur mu belli değil ama tableti pdf ve kalemle kullanırsın şahsen ben ders kitaplarının pdflerinin üzerinde yazıp çalışıyorum kolay oluyor zaten 800-900 sayfa olduğu için bir kitap çıkartmak vs mantıklı değil. Sana kalmış gene de bazı bölümlerde pdf bulmak da zor olabiliyor...
Geri