arkadaşlar bu sisteme hangi işlemciyi almalıyım 8k bütcem var ancak ne alacağıma karar veremedim sizin yardımınızla birinde karar kılmak istiyorum almayı dişindiğim işlemci r7 5700x
Arkadaşlar aşırı kararsız kaldım sıfır ekrankardı almaya kararverdim anvak ne alacağıma karar veremedim sistemim (Ana kard asus prime b450mk/Ram 3600mhz 8+8/işlemci r5 3600)
Cs2 için
Ya zaten tahmin ettim ancak herkes ekran kartlarını aşırı derecede pahalıya satıyor elimde 4500tl nakit para var rx5700xt bakıyorum ama herkes donanım arşivin videosundan sonra fiyatları arşa çekti 5 6 k ve vram dereceleri 90 felan kartların yanı bilmiyorum
Yok monitördemi problem var diye bakmak için sağlam televizyona taktım televizyondada aynı problem var şuanda aynı
1757156721
Bunu şuan çektim
1757156779
Format attım aynı problem devam ediyor
bilgisayarmın belirli bir süre oynadıktan sonra bazı anlamlandıramadığım şeyler oluyor (ekranda rengaren çizgiler gelip gitmesi ekranın tek renk olup donması donmanın hemen ardına bilgsayarın yeniden başlatması) gibi sorunlar var bir türlü düzeltemedim kasaya format attım ancak yinede düzelmedi...
Knk ben senin de
Ekranı aldım sorun ozaman başladı sorunun ekrandan olabileceği yüksek ama bu donma ve farklırenklerin biranda çıkması olayı yaşanırken masaya sert birşekilde vurduğumda bilgisayar yeniden başlatıyordu ekranı zaten iade ettim patasını bekliyorum acaba bilgisayardamı bir problem...
Knk o terlam macunsuz hali
Birde ekran kardı 2 parça olduğu için ekran parçanın öbür parçasında termal padler
1755269771
R5 3600 pcu olarak 600w 80+bronz