mehmetxd isimli üyenin son içerikleri

1. M

Ex9060xt 8gb İçin İşlemci Önerisi

arkadaşlar bu sisteme hangi işlemciyi almalıyım 8k bütcem var ancak ne alacağıma karar veremedim sizin yardımınızla birinde karar kılmak istiyorum almayı dişindiğim işlemci r7 5700x
  2. M

8.000 tl yada üzeri ekran kardı önerisi

İşyerinde olduğumdan çok yazamıyorum kusira bakma 1759477326 650w
  3. M

8.000 tl yada üzeri ekran kardı önerisi

Arkadaşlar aşırı kararsız kaldım sıfır ekrankardı almaya kararverdim anvak ne alacağıma karar veremedim sistemim (Ana kard asus prime b450mk/Ram 3600mhz 8+8/işlemci r5 3600) Cs2 için
  4. M

Arkadaşlar sorunun nerde olduğunu anlayamadım yardım edin

Ozaman ekran kardı almak zorundayım gibi
  5. M

Ya zaten tahmin ettim ancak herkes ekran kartlarını aşırı derecede pahalıya satıyor elimde 4500tl nakit para var rx5700xt bakıyorum ama herkes donanım arşivin videosundan sonra fiyatları arşa çekti 5 6 k ve vram dereceleri 90 felan kartların yanı bilmiyorum
  6. M

Knkm şöyle kabloda bir problem yok kabloyu denedim baktım ve kasanın yada ekran kardının garantisi bitti 5 yıllık kasa
  7. M

Vatan bilgisayardan 5 yıllık kasa 2020 almiştım
  8. M

Rx570 8gb oc msi
  9. M

Yok monitördemi problem var diye bakmak için sağlam televizyona taktım televizyondada aynı problem var şuanda aynı 1757156721 Bunu şuan çektim 1757156779 Format attım aynı problem devam ediyor
  10. M

Ekrandamı problem var diye bakmak için yapmıştım 1757156601 Yok garantisi
  11. M

bilgisayarmın belirli bir süre oynadıktan sonra bazı anlamlandıramadığım şeyler oluyor (ekranda rengaren çizgiler gelip gitmesi ekranın tek renk olup donması donmanın hemen ardına bilgsayarın yeniden başlatması) gibi sorunlar var bir türlü düzeltemedim kasaya format attım ancak yinede düzelmedi...
  12. M

Arkadaşlar tahminimce ekran kardım yandı

Hocam şuan neyapmamı önerirsin
  13. M

Knk ben senin de Ekranı aldım sorun ozaman başladı sorunun ekrandan olabileceği yüksek ama bu donma ve farklırenklerin biranda çıkması olayı yaşanırken masaya sert birşekilde vurduğumda bilgisayar yeniden başlatıyordu ekranı zaten iade ettim patasını bekliyorum acaba bilgisayardamı bir problem...
  14. M

Hocam padleri hiç yenilemedim aldığımdan beri sadece cipin üzerindeki termal macunu yeniledim daha termal padlerin işlevini yitirdiğini düşünmüyorum
  15. M

Knk o terlam macunsuz hali Birde ekran kardı 2 parça olduğu için ekran parçanın öbür parçasında termal padler 1755269771 R5 3600 pcu olarak 600w 80+bronz
Geri