Merhabalar bi kaç gündür chrome da gezerken masaüstünde dolaşırken ekranda saliselik çizgi çıkıp kayboluyor mönitörüm 75 hz oldugu içinmi bu sorunu yaşıyorum yoksa donanımsal bir sorun mu var ?
ekran kartım Asus 6700xt
power boost vk-g3701w
kasadan yana sıkıntı olacagını dusunmuyorum benım korkum ramlere temas etmesi
1686689906
kasam power boost vk-g3701w ramler de
GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram
hocam
https://www.gelbura.com/.../id-cooling-se-214-xt-argb...
Bu soğutucuyu almayı düşünüyorum ama şuan kullandığım stock fan ramlere yakın duruyor,bu soğutucu anakarta uyum sağlar mı anakartim Asus b450mk-ii
Bu anakart da bu soğutucuyu kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
Merhabalar windows 10 kullanıyorum emülatör kuramıyorum kurup açtıktan sonra mavi ekran veriyor neredeyse tüm emülatörleri denedim sorunu nasıl çözebilirim?
Merhabalar ryzen 5 5600 işlemci ve 6700xt kullanıyorum bazı oyunlarda fps sorunu yasıyorum,oyunları oynarken fps ile ilgili hiçbir sıkıntım yok ama ara sahnelerde fps çok fazla düşüyor mesela gta 5 de fps duşmesınden dolayı nerdeyse harıtayı zor hareket ettırıyorum ,fifa 23 de de aynı sorunları...
bende aynı ıslemcıyı stock fan ıle kullanıyorum benımkıde cok ısınıyor spıderman gıbı bır oyunda 85 e falan varıyor sıcaklık bende turbo boost kapatarak cozum buldum ıslemcı 3.5 ghzde calısıyor
Merhabalar anakart olarak asus prıme b450m k ıı kullanıyorum bıldıgım kadarıyla bu anakartta rgb veya argb destegı yok kasa olarak ise power boost vk-g3701w kullanıyorum kasanın ustunde led tusu ıle kasanın fanlarını renk degıstırebıldıgım ıcın ben kasanın kendısınde fan kontrolcu oldugunu...