arkadaşlar ddr4 ram almayı dusunuyorum 4-8 gb modelleri 2. elde sizce ne kadara alınmalı biliyorsunuz son zamanlarda insanlar absurt fiyatlar yazıyor alınması gereken fiyatlar nedir 3200-3000 mghz almayı dusunuyorum
arkadaşlar 2. el b660m gaming x ax wifi li ddr4 anakart buldum acıkcası cok begendim sizin de fikirlerinizi merak ediyorum 3700tl istiyor satan arkadaş herhangi bir sorunu yokmuş ne dersiniz
https://www.gigabyte.com/Motherboard/B660M-GAMING-X-AX-DDR4-rev-1x
hocam bios dan short duration diye bir süre olması lazım overclock kısmında onun süresi büyük ihtimalle 3 saniye yada 5 saniyede kalmıştır onu 128-256 saniye yap
hocam bios dan pl1 pl2 ayarı yaptınızmı turbo boost kapalı gelmiş olabilir intel c state acık kalmış olabilir bunlara bakmanızı öneririm internetten prime95 testi indirip small fft testi yapıp görsel yukleyebilirseniz daha iyi yardımcı olurum iyi aksamlar
hocam az önce 13400f e baktım 5k dan baslıyor pg de yok adam kargo yapsa 500 de o tutar bide bu platform olu değilmiydi ne oldu bu fiyatlara
1771016693
bunların normal fiyarları ne ki işlemci piyasasına cok hakim değilim alırkan kaçtan almak lazım
arkadaşlar 3-4 k arası butce var ama cok para harcamak istemiyorum 3 bin tl ye i3 14100f buldum sizce alınır mı? anakart b660m gaming x pro ax wifi anakart