onunla ilgili olduğun düşünmüyorum fan hızlarıyla alakalı bir durum sıcaklık 35 derecede %50 oranında kullanıyor 40 üstüne çıktığında %60 oranında kullanıyor çok anlamadığım içinde dokunmadım
Toplamayı bilen bir arkadaşımla beraber topladım MX-5 kullandık macun olarak yok mesela google üzerinden bir siteye giriyorum 1saniyelik 55 derece olup tekrar 40'a düşüyor ek olarak fanları mı yanlış taktık acaba diye düşünüyorum
1734443910
fanlar kaç rpm de çalışıyor gördüğüm kadarıyla aynı...
Merhaba arkadaşlar,
Lian Li Lancool 3 kasa ve Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB sıvı soğutma kullanıyorum. CPU sıcaklığım boştayken ortalama 40 derece civarında, ancak tarayıcıda bir sayfa açtığımda anlık sıcaklık 55-60 dereceye kadar çıkıyor. Bu durumda fanlar hızlanıyor ve sonrasında sıcaklık...
kanka max bütçem 95 yani kendim topladım bir kaç foruma falan bakarakta hiç bir bilgim yok ramı ileride arttırmayı düşünüyorum. varsa farklı tavsiyelerin uyumlu olmadığını düşündüğün bir parça ona tekrar bakayım
1732579785
teşekkür ederim yardım için
Arkadaşlar merhaba, 4080 Super'lı bir sistem toplamayı düşünüyorum. Hazır sistemlerde taksit imkanı çok olmadığı için farklı sitelerden parça parça taksitle almayı planlıyorum. Bütçem 80-90K arası. Bu bütçeyle ne gibi bir sistem toplayabilirim? Önerilerinize açığım. İşlemci olarak "X3D" serisi...