Arkadaşalr dediklerinizi yaptım fanları cpu fan girişine pompayı sys fan bölümüne taktım macunları yeniledim bir kaç gün kullanıp geri bildirim göndereceğim şu anlık değerler boşta 38 40 civarı anakarttan system fan 1 full olarak ayarladım
Arkadaşlar selamlar öncelikle son bir kaç haftadır bilgisayarım R6 oynarken kapanıyor başka bir oyunda yaşamadım şu ana kadar sıcaklıktan olduğunu düşündüm çünkü işlemcim son zamanlarda 100 dereceleri görmeye başlamıştı bende bugün termal macununu değiştirdim şu anda R6 ya hiç giremiyorum anında...
Merhabalar dün geceden beri bilgisayarımı win11'e yükseltmeye çalışıyorum ama insider programına kayıt olduğum kanalı değiştiremiyorum farklı hesapla da denedim olmadı bir bilen var mıdır
Arkadaşlar selamlar geçenlerde bilgisayarımı formatladım ve xbox gamepass sahibiyim c diskim windows ve programlar için d diskim oyunlar vesaire için c diskini formatladım sadece ve şimdi xbox d diskimde yüklü olan oyunları görmüyor bi yardımcı olursanız sevinirim. Yüklemek istediğimde ise d...