Meiay isimli üyenin son içerikleri

1. Meiay

Ryzen 7 5800x3d boşta 50-60 derece (Sıvı Soğutmalı)

Arkadaşalr dediklerinizi yaptım fanları cpu fan girişine pompayı sys fan bölümüne taktım macunları yeniledim bir kaç gün kullanıp geri bildirim göndereceğim şu anlık değerler boşta 38 40 civarı anakarttan system fan 1 full olarak ayarladım
  2. Meiay

kontrol edip geri dönüş yazacağım arkadaşlar teşekkürler yardımlar için
  3. Meiay

Merhaba arkadaşlar Ryzen 7 5800x3d işlemcim var sıvı soğutmam Cooler Master MasterLiquid Core 360L ARGB Kasa cooler master masterbox td500 v2 boşta 40 50 derece aralığında gezmekte pompa sesi duyamıyorum kasada ve anakartımda aio pump girişi yok bende cpu-fan bölümüne taktım pompayı yük altında...
  4. Meiay

R6 oynarken bilgisayarım kapanıyor

Arkadaşlar selamlar öncelikle son bir kaç haftadır bilgisayarım R6 oynarken kapanıyor başka bir oyunda yaşamadım şu ana kadar sıcaklıktan olduğunu düşündüm çünkü işlemcim son zamanlarda 100 dereceleri görmeye başlamıştı bende bugün termal macununu değiştirdim şu anda R6 ya hiç giremiyorum anında...
  5. Meiay

Windows 11 İçin İnsider programında kanalımı değiştiremiyorum

Teşekkürler dostum oldu
  6. Meiay

tpm sabah açmıştım ama programda kapalı gözüküyor bu anakartta tpm nasıl açabilirim
  7. Meiay

İ5 8500 16 gb ram gtx 1070 ekran kartı msi h310 pro anakart
  8. Meiay

Merhabalar dün geceden beri bilgisayarımı win11'e yükseltmeye çalışıyorum ama insider programına kayıt olduğum kanalı değiştiremiyorum farklı hesapla da denedim olmadı bir bilen var mıdır
  9. Meiay

Yardım xbox PC uygulaması yüklü oyunları görmüyor

Arkadaşlar selamlar geçenlerde bilgisayarımı formatladım ve xbox gamepass sahibiyim c diskim windows ve programlar için d diskim oyunlar vesaire için c diskini formatladım sadece ve şimdi xbox d diskimde yüklü olan oyunları görmüyor bi yardımcı olursanız sevinirim. Yüklemek istediğimde ise d...
Geri