MEK58 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım EA FC 26 KOL GÖRMÜYOR

İndirimden aldım fc 26 oynayamıyorum epic games üzerinden almıştım fc 26 yı
  2. M

Yardım EA FC 26 KOL GÖRMÜYOR

3. M

Öneri SteelSeries Arctis Nova 5 vs Anker SoundCore Space Q45

dostum ne yaptın aldın mı herhangi birini
  4. M

Öneri Hyperx Cloud Iıı S vs SteelSeries Arctis Nova 5

iki model arasında kaldım 400tl fiyat farkı var önceliğim mikrofonun iyi olması ya da bu fiyata başka tavsiyeniz var mı bir de daha fiyatları düşer mi beklemeli miyim
  5. M

Yardım Laptop cpu fan kırıldı

Bende Acer AN517-41 (Ryzen 7 5800H, RTX 3060, 17.3 inç) model laptop var. İşlemci fanı yaklaşık 3 senedir sorunluydu. Geçen hafta termal macun bakımını yaptım ama fanı söküp takarken elimden düşürüp kırdım. Yeni bir fan aldım fakat maalesef çalışmadı. Şimdi sorum şu: Bu modele uygun CPU fanını...
  6. M

Yardım AGON 27" AG275QXN/EU 165Hz 143 hz

tyb c to display alsam çalışır o zaman 1758020368 https://amzn.eu/d/etNHuTu https://amzn.eu/d/7qNwA9f hangisi daha mantıklı mesela
  7. M

Hocam otomatik mediumda geldi ayar ama daha önceki aoc manitör hdmi da 180 hz alıyordum birde laptopda dp girişi yok
  8. M

bu monitör 165hz olarak satılıyor ama 143 hz den yukarısı yok
  9. M

10. M

Monitör tavsiye çoğunlukla oyun arada kurgu için

Selam talihsiz bir mönitör alıcısı olarak yeni bir tane almam lazım fifa arada valo ve hikayeli oyunları 2-3 günde bitirme gibi bir huyum var ekstra olarak grafik tasarım ve kurguda yapıyorum bunlardan yola çıkaraktan...
  11. M

Çözüldü✓ 3 günlük manitörde ölü piksel var

Yok hocam guruptan biri paneli belli olmayan marka almak yerine verip aoc almamı tavsiye etti bende dinledim ikisini aynı anda da kullandım 2 gün aoc daha mantıklı geldi ve gamebooster iade ettim şimdi AGON 27" AG275QXN düşünüyorum fiyatı makul geldi ama va panel hiç kullanmadım fifa valo rdr...
  12. M

Teşekkür ederim iade talebi oluşturacağım
  13. M

daha önce GameBooster GB-2716FF PLUS 27 da iade ettim hatta bugün iade ettim sıkıntı olmaz ise hemen iade talebi açayım
  14. M

iade ederken arızalı dersem tutanak vs çok uğraştırırlar mı kolay iade talebi mi oluşturayım
Geri