Kodun sınırlı stok olduğunu biliyorum sadece (sayısını bilmiyorum) kampanya bitişi hakkında fikrim yok ama yılbaşında biter tahminimce.
hayırlı olsun :hoba:
1766260178
Bu biraz da tercih meselesi. Özellikle bu yumuşaklığı arayan da var.
Arkadaşlar PTT kargoyla gayet sağlam bir şekilde geldi. Bahsedildiği gibi 10 gün falan da sürmedi. Hatta Sürat kargodan şikayeti olanlar özellikle gidip PTTAVM den alsın bence aynı ürünü.
Koltuğun kendisine gelecek olursak şimdilik ben bayıldım. 1.80 boy 87 kiloyum.
Kumaşı kaliteli...
Arkadaşlar alanlara hayırlı olsun. İndirim bitti ve fiyatı 9.948TL'ye güncellendi. Ben gönderiyi paylaştığım an satın almıştım şu an kargo dağıtımda. Yorumlarda söylendiği kadar geç gelmedi. Kargonun durumuyla alakalı da bilgilendiririm.
Anladım. Klavye lazımsa kaçırılmaması gereken bir fiyatta şu an bu. Olur da rahat edemezseniz uygun fiyata klavyenin boyutuna uygun bilek desteği satın alabilirsiniz 200 lira civarına bulunuyor ve genelde bilek destekli klavyelerin kendi desteklerinden daha rahat yumuşacık oluyorlar. Tavsiye ederim.
Yorumunu gördükten sonra özellikle harfleri kazımaya çalışmama rağmen zarar veremedim 1 haftada nasıl o hale geldi acaba. Bakalım uzun kullanımda bir sıkıntı yaşarsam paylaşırım buradan.
hayırlı olsun
1766075840
Rica ederim hayırlı olsun. :hoba:
Sessizliği cidden güzel hissettiriyor.
1766075957
Yılbaşı kapıda. Bir daha bu fiyatlara böyle düzgün klavye alınmayacak. Ucuz bulmuşken yedek için falan almak lazım.
Kardeşimin klavyesinden sonra kendi klavyemi 2 gün önce aldım bugün sorunsuz şekilde elime geçti. 2. siparişim ve sorun yaşamadım kısa sürede elime geçti ikisi de. Bilginiz olsun arkadaşlar.