Kanka kasanınkine takamam ya mecbur ekran kartına takacağım. Kasada onun için bir şey yok. Umarım bir sorun yoktur. Yani 1000de 1 olan ihtimalde bana denk geldi aw
Hepsi dönüyor her şey normal. Ekran kartı fanlarıda dahil ama monitörde sinyal yok. Diğer ekran kartının girişerlerine taktım yine aynı. Yarın bilgisayarcı çağıracağım. Ramleri falanda söküp taktım hiçbir işe yaramıyor.
1658512134
Kanka her şryi denedim artık bıraktım bilgisayarcı çağıracağım
Arkadaşlarben donanım arşivinin sistemini aldım monitörde aldım yeni. Ekran kartını taktım ona güç şeysinide taktım. ekran kartının fanları dönmüyor. Mönitörü takıyorum monitörümde çalışmıyor. Acaba neden dolayı bu? Sadece ekram kartını taktım sisteme baska bir sey yapmadım. Monitörde sinyal yok...
Arkadaşlar insanlar pikseller sayılıyor falan diyor bunun hakkında deneyimi olan varsa bana söyleyebilir mi? Aklımı çok karıştırdılar. Ben büyük ekran seviyorum. O yüzden 27" olmasını istiyorum. İlla qhd almak zorunda mıyım yoksa fhd yeter mi
Arkadaşlar yeni sistemi biliyorsunuz şimdi ben bunun için 2k monitör alsam boşa almış olur muyum? Dizi film izlemeyi çok seven birisiyim ve internetimde gayet hızlı. Qhd aliyim mi yoksa fhd 1k ips mi alayım? Bütçem 4k