Merhabalar forum üyeleri, Asus VG24VQ modeli vardı. Ölü pikselden ve ghostingden iade talebi oluşturdum. Sonucu bekleyene kadar monitör araştırmasına girdim. 1-2 hafta sürem var.
Bütçem 2000TL çok iyi sorunsuz bir monitör olursa fiyatı biraz daha arttırabilirim. Ekran kartım RTX2060
Kullanım...
Merhaba arkadaşlar, 1660S kullanıyordum. Bu kartlarda olan sorun sebebi ile geri iade ettim. Bunun yerine ekran kartı bakınıyorum.
MSI RTX 2060 Ventus XS gözüme çarptı fiyatı sebebi ile özellikle bu kartı kullanan arkadaşlar varsa lütfen oyunlardaki Sıcaklık değerlerini ve Fan devirinin oranını...
Hocam iade almıyoruz diye bir şey yok. Yasal hakkın olan internetten alışveriş yaptığında tüketilebilir bir ürün olmadığı için 14 gün iade hakkın var. Sonuna kadar zorla. Bunu insanları dolandırmak için iade edemezsiniz filan diyorlar THH başvurucam türk ticaret gov sitesindeki maddelerinde...
Hocam büyük ihtimal bazı 1660S serilerinde bu bir sorun. Yarın iade edicem ama ne alıcam hala bilemedim gene aynısını alıcam bu fiyata başka ekran kartı yok ama gene aynı çıkarsa çok sinir bozucu
10400f var. Ekran 165 hz. Büyük ihtimal ikisinide iade edicem sorunu anlayamadım hangisinde.
Laptobu ekranı bağladığımda 120hz aktarım yapıyor 1-2 saat kullandığımda bu sorunu görmedim. Böyle olunca ekran kartı sorunlu diye düşünmeye başladım ama ekranında sağlam olduğunu bir türlü emin...
MSI GTX1660S GAMING X ve ASUS TUF VG27VQ var. Sorun sizce neyden kaynaklı bu sorunu yaşayanların ortak olayı 1660S galiba gördüğüm kadar ile. Daha sistemi yeni topladım. İade süreçleri daha devam ediyor geçmeden iade edeyim diyorum sorunun neyden olduğunu bulup.
Bunun kesin ekran kartı veya...