Melih41 isimli üyenin son içerikleri

1. M

The last of us part 1 gölgelendiriciler yüklenmiyor

Merhaba Oyunu epic gamesten yükledim yetersiz bellek hatası aldım güvenli modda oyunu başlattım ama sorunum aynı. Gölgelendiriciler Ana hikaye %10 ,left behind %36 indirildi. CPU gpu kullanımına baktığımda CPU 85-90 derece gpu 65-70 derece arasindaydı bilgisayarım HP victus d16 i5 16gb ram...
  2. M

Yüksek hızlı mini manyetik motora l298n bağlayabilir miyim?

Merhaba, Ufak çaplıda olsa drone yapmak istiyorum. Söyle bir fikrim var 4dc motoru 2 tane L298N motor kontrol sürücü kartına bağlayıp bluetooth modülü ile motor hızlarını yani dronu kontrol etmek istiyorum. Bu https://www.direnc.net/612b-yuksek-hizli-mini-manyetik-drone-motoru motoru kullansam...
  3. M

Manitayla kavga ettik yardım lazım

Dostum sonuçta kamerayı test etmek istemişsin. Senin sevgilin sana hala güvenmiyor veya kıskanıyor diye düşünüyorum. kıskanma ayrı bir mevzu ilgi isteyebilir ancak sevgilin "benden başka kızlarla mı konuşuyorsun" diyor veya dedi ise sana güvenmediğinin belirtisi olabilir kendi fikrimce bu yüzden...
  4. M

16bin TL'ye iş laptop önerisi

Merhaba, Genellikle iş amaçlı kullanacağım için batarya ömrü uzun, ekranı kaliteli, malzeme kalitesi iyi laptop arıyorum. İş için kullanacağım.Yardımcı olabilir misiniz HP Lenovo Dell önceliğimdedir bilginize teşekkürler.
  5. M

Stajyer olarak çalıştığım pozisyonda yaşadığım kararsızlık.

Hocam erasmus tarafından düşündüm. Üniversiteye gitmeden nasıl yurtdışına gidebilirim ki?
  6. M

Stajyer olarak çalıştığım pozisyonda yaşadığım kararsızlık.

Merhaba, 12.sinif öğrencisiyim network ile ilgili dersler aldım uzun dönem bilgi işlem stajyerim. Lise sonda beceri eğitim sınavı olucam networkla ilgili. Bir firma ile anlaştım stajyer olarak giriş yaptım. Firmanın 2tane tesisi var a ve b diyelim. A firma yazilim ile ilgileniyor yeni yapılmış...
  7. M

Netacad CCNA Kurs Final Sınavına Ulaşamıyorum

yetkili kişilere ulaşsak falan bu konuda esneklik sağlayabilirler mi ki? bölüm hocamda bilmiyor nasıl yapıcağını
  8. M

Netacad CCNA Kurs Final Sınavına Ulaşamıyorum

Arkadaşlar öncelikle merhaba size durumu şöyle iza edeyim 2021 yılında Bilişim teknolojileri / ağ işletmenliği ve siber güvenlik alanında lise 2.sınıf eğitim öğretim hayatım başladı ve bölüm öğretmenlerim cisconun ccna kurslarını sunmuş olduğu www.netacad.com isimli platforma beni üye eklediler...
  9. M

ASUS TUF GAMİNG M3 ?

Sipariş verdim teşekkür ederim.
  10. M

ASUS TUF GAMİNG M3 ?

Kardeşim bu mouse 320tl oluyor tekrar 250ye düşmüş, ben sipariş verdim kaçırma bence tabi el ve tutuş tarzına göre mouse almanı öneririm. 250tlye alabileceğin en iyi mouse diyebilirim şahsi görüşüm.
  11. M

hp victuslar kronik sorunlu mu

Hangi modeli aldınız bende d1011nt almayı düşünüyorum sizce sorunsuz kasamıdır?
  12. M

hp victuslar kronik sorunlu mu

Hangi modeli aldınız
  13. M

Last Of Us Part 1 sistem gereksinimleri açıklandı .

İşlemci ram SSD, high ayarda halı haliyle yetiyorda 1080p monitörüm var bide 6gb vram rtx 3060 mobile ekran kartım var hangi ayarda oynayabilirim?
  14. M

Öneri Laptop çantası önerisi

Merhaba 16.1 inçlik HP laptop almayı planlıyorum bu boyuta uygun çanta önerinizi bekliyorum. Çanta içinde ayrı ayrı bölümler olmasını beğeniyorum. Mümkün olduğunca en ucuz olması benim için önemli. Marka uyumlu olursa güzel olur öneriniz nelerdir?
  15. M

1000TL altı wireless gaming mouse

1000tl altı bütçem var küçük el tipine sahibim ucuz f/p ônereceğiniz wireless gaming mouse nedir?
Geri