İade kabuk etmiyorum kesinlikle zaten ama hata var parçalar görünmüyor diyorlar bu benim suçum mu hazır sistem belli içeriği belli ama adamlar içeriğini göremiyoruz diyor neye göre para aldınız benden o zaman1
1767624049
Beklerim ama temsilcinin biri içerik görünmüyor diyip bu şekilde gönderim...
Arkadaşlar vatan bilgisayardan kampanya ile çok uyguna OEM paket aldım. Siparişim 9 gündür kargoya verilmedi 01.01.2026 da müşteri hizmetleri ile görüştüm sistemdeki parçaları tek tek saydılar ve fatura oluşturuldu dediler.
Bugün kargo yaptınız mı diye aradığımda sistemdeki parçaları göremiyoruz...
Arkadaşlar masa üstü bakıyordum ama hazır sistemler eskisi gibi tat vermiyor. Laptop ilk defa alacağım Watt değerleri vs çok bir bilgim yok sadece oyun odaklı oynuyorum cogu zaman televizyona bağlayıp hikayeli oyunlar oynayacağım 2k kalitesinde 60fps civarı olsa yeterli laptop önerinizi bekliyorum
Hocalarım iyi günler,
60 bin bandında
İ7 14700k veya 7800x3d li bir sistem toplamam lazım
Anakart vs bilgim yok size zahmet yardımcı olur musunuz hazır sistem de düşündüm de Amazon hepsi burda falan 9 10 taksit oluyor oralardan alayım dedim bilen sistmede arıza vermeyecek şekilde uygun...
Tamam dostum mesajımı dikkatli okursan zaten durumunu bilmiyorum yazdım. Ama ben olsam satardım update yapacaksam 2. El ürünü kolay olmuyor elden çıkarmak
İkinci el piyasası yüzde 10 20 arası bazen daha fazla ucuz olur. Faturalı da olsa paket bugün de açılsa kolay kolay güvenip alan olmuyor. Bazı uyanık vatandaşlar 2. El piyasasını 0 üstüne çıkarsa da pek bir satış yapamıyor ona göre düşünüp karşılaştır sen olsan 2. El mi alırdın 0 mı elindeki...