melih44 isimli üyenin son içerikleri

1. melih44

Vatan bilgisayar mağduriyet yardım

Çözüm ne olur sizce nasıl bir yol haritası izlemeliyim şikayet varada yazdım
  2. melih44

İade kabuk etmiyorum kesinlikle zaten ama hata var parçalar görünmüyor diyorlar bu benim suçum mu hazır sistem belli içeriği belli ama adamlar içeriğini göremiyoruz diyor neye göre para aldınız benden o zaman1 1767624049 Beklerim ama temsilcinin biri içerik görünmüyor diyip bu şekilde gönderim...
  3. melih44

Arkadaşlar vatan bilgisayardan kampanya ile çok uyguna OEM paket aldım. Siparişim 9 gündür kargoya verilmedi 01.01.2026 da müşteri hizmetleri ile görüştüm sistemdeki parçaları tek tek saydılar ve fatura oluşturuldu dediler. Bugün kargo yaptınız mı diye aradığımda sistemdeki parçaları göremiyoruz...
  4. melih44

PlayStation hesabı arıyorum

Uygun fiyatlı fc26 olması iyi olur elinde olan varsa yazabilir
  5. melih44

Kulaklığın Ederi nedir

İşini gorucekse veriyim kanka evde boş duruyor teklif ver ayıbı yok en kötü olmaz derim :)
  6. melih44

Kulaklığın Ederi nedir

Bende fark ettim ucuz yollu vericem kablosuz alayım dedim ps5 icin
  7. melih44

Kulaklığın Ederi nedir

Arkadaşlar [H3 id='SteelSeries+Arctis+3+2019+Edition+7.1+Kablolu+Kulak+st+Oyuncu+Kulaklm+var+satmak+istiyorum+1+2+kere+kullandm+kaa+gider+kutusu+vs+duruyor.+Hediye+gelmiti+sadece+kutudan+karp+denedim+pc+olmad+iin+saticam']SteelSeries Arctis 3 2019 Edition 7.1 Kablolu Kulak Üstü Oyuncu...
  8. melih44

50-60 bin civarı laptop

Arkadaşlar masa üstü bakıyordum ama hazır sistemler eskisi gibi tat vermiyor. Laptop ilk defa alacağım Watt değerleri vs çok bir bilgim yok sadece oyun odaklı oynuyorum cogu zaman televizyona bağlayıp hikayeli oyunlar oynayacağım 2k kalitesinde 60fps civarı olsa yeterli laptop önerinizi bekliyorum
  9. melih44

50-60 bin civarı 7800x3d sistem

Reis hikayeli oyunlar oynuyorum taksitle indirimler birleşince uyguna bişey çıkar diye umut ediyorum 1761911902 650 anakart alsak olmaz mı acaba
  10. melih44

50-60 bin civarı 7800x3d sistem

Hocalarım iyi günler, 60 bin bandında İ7 14700k veya 7800x3d li bir sistem toplamam lazım Anakart vs bilgim yok size zahmet yardımcı olur musunuz hazır sistem de düşündüm de Amazon hepsi burda falan 9 10 taksit oluyor oralardan alayım dedim bilen sistmede arıza vermeyecek şekilde uygun...
  11. melih44

Fc 26 ps5 gri saha sorunu

Renk körü modu mu açık acaba
  12. melih44

Çözüldü✓ Sistemimi 40 bin TL'ye satıyorum ucuz mu?

Rica ederim hayırlı günler bol pazarlar
  13. melih44

Tamam dostum mesajımı dikkatli okursan zaten durumunu bilmiyorum yazdım. Ama ben olsam satardım update yapacaksam 2. El ürünü kolay olmuyor elden çıkarmak
  14. melih44

İkinci el piyasası yüzde 10 20 arası bazen daha fazla ucuz olur. Faturalı da olsa paket bugün de açılsa kolay kolay güvenip alan olmuyor. Bazı uyanık vatandaşlar 2. El piyasasını 0 üstüne çıkarsa da pek bir satış yapamıyor ona göre düşünüp karşılaştır sen olsan 2. El mi alırdın 0 mı elindeki...
  15. melih44

https://www.incehesap.com/technopat-gaming-v3-tavsiye-sistem-fiyati-84876/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app
Geri