fiyat demişsin ya o yüzden dedim kral şimdi yukarı çıkmıştır forum bilen biri görürse önerir bir de sen manyetik klavye kullandınmı hiç ? soru sorcamda
https://www.gaming.gen.tr/urun/791842/gameraider-k1-he-dark-blue-keychron-ultra-fast-lime-manyetik-switch-8k-hz-turkce-kablolu-gaming-klavye-2-yil-birebir-degisim-garantili/ al 3k
kral öneri istemişsin zaten direk kafa atma biraz araştır sonra beğendiysen al sıkıntı o da değil sıkıntı şu kral ben sana bir şey demiyom zaten adama kaliteli bir şey yokmu demek adamın lafını hiçe saymak gibi bir şey şunu söyliyebilirsin (daha bilindik bir marka olursa güzel olur)
kulaklığı umursamadan yazıyorum adam orada bak kaba ama sesi rakipsiz demiş burada onun kalitesiz olduğunu söylemeden neden şunu demedin dışarıda da kullanıcağım için görüntü önemli bunun görünümünü beğenmedim aslında bu kadar basit
arkadaşlar değişikmisiniz adamın zaten elinde varmış 5800x3d değişmiyor !??
1786822288
isteklerine göre faz sayısı yüksek + ssd slotlu bir anakart işini güzel görür ve istersen soğutucun iyi mi? bilmiyomda onu yükseltebilirsin
Teşekkürler kral ekran özellikleri cazip geldi. Alıcağım gün indirimde görürsem biraz ikisini araştırırım onun harici o fiyatta kalırsa almam gibi iyi forumlar dilerim
1786820040
peki şimdi gördüm oled ekranlı acer bi laptop var Acer Swift Go 16 I7-1355U/16GB/1TB işlemcide fena değil ama acer alınır mı? bilmiyorum laptoplar hakkında pek bilgim yok sence bu iyi midir? oled beni biraz cezbetti de
Peak , Cs bazen öyle çok beklentim yok ya ortalama oynatsın yeter cs orta ayarlar yeterli ki genelde 1280x960 falan oynuyordum pc de laptopda yine aynı oynarım gibi lol valo vs. hikayeli yüksek grafikli oyun oynamıyom kısaca