@BabaVoss7 @Celestial
Hediye çekinin verilmediğini bilmiyordum teşekkür ederim. Ekim ayında öğrenci indirimiyle alınan s23 Fe ile beraber 2500 Tl çeki vermişlerdi, ben yine verirler diye düşündüm o yüzden. Öyle daha da cazip geliyordu tabii ki fiyatlar. Çok kararsız kaldım ya. Yine de 18400...
Laptopum var teşekkür ederim.
1699194368
Matepad air ve üzerinde var sanırım, 11.5 larda yok. Google desteğinin doğrudan olmaması , dolaylı yoldan olması beni uzaklaştırıyor. Samsung genel olarak daha güven veriyor bana.
Fe nin 3.yılda kasmaya başlamasından korkuyorum 6 gb rami ve exynos 1380 i...
Bütçe zorlayıp S9 alınmalı mı peki ? 4-5 sene stabil çalışması gerekiyor , fe modeli ileride kasma vs yapar mı 6 gb rami yeterli gelir mi , bu konuda ne diyorsunuz ?
Mühendislik öğrencisiyim.Ana amacım ders çalışmak , not almak ve pdf üzerinde çalışmak. Ara sıra dizi filmde izlerim.Bu arada bilgisayarımda var. Baya kararsız kaldım. Bütçemi yormadan öğrenci indirimi ile S9FE mi alsam yoksa zorlayıp S9 12gb ram 256 gb modeli mi alsam ? Alacağım tablet 4-5 sene...
Merhaba. Elimde RTX 3060 105W Monster T5 22.1 laptop var. 7 ay garantisi var. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bu cihazı 2.elden satıp Asus TUF Gaming A15 FA507NU-LP051 alınır mı? Elimdeki PC'yi 20-20.5k ya satabilir miyim? Böyle bir şey yapmak mantıklı mı? Monster'ı aldığım zaman elimdeki...