melihC isimli üyenin son içerikleri

1. M

windows gezgini donma sorunu

aynı sorun bendede var çözemedim driver ı da nasıl kapatabilirim bir fikrim yok çözüm buldunmu acaba
  2. M

Görev çubuğu ve uygulamalara tıklayamıyorum

görev çubuğu ve uygulamlar random bir şekilde kullanılmayı bırakıyolar uygulama hala açık fakat mouse la felan tıklayamıyorum görev yöneticisin den windows gezginini yeniden başlat yapınca çözülüyor fakat tekraradan oluyor random bir şekilde oyun oynarken bir sorun olmuyor mesela oyun oynarken...
  3. M

Mouse yazilimi bozuldu

Mousumun yazilimi bozuldu arkadaki uygulamalara girince calismiyor alt tab vb ve bunu driver indirdikten sonra yapmaya basladi baska bir mouse taktogimda ise düzeldi mousemin yazilimini nasil düzeltebilurim ya da bir daha kullanilmaz bir mouse mi oldu
  4. M

Fare sadece masaüstünde çalışmıyor

Dediğini yaptım evet bir süre boyunca bir sorun yasanmadi ama birden tekrardan basladi
  5. M

Yeni bir şey fark ettim atiyorum chromu açiyorum ve çikmak istedigimde mouse chromu algilamiyor alt tab atip uygulamaya giriyorum tamam o sira uygulamadayim ama tiklayinca sanki arkada olan baska bir uygulamaya girer gibi arkaya atiyor arkadasa baska bir uygulama açik olmamasina rağmen
  6. M

Farem sadece masaüstünde calismiyor pc yi açiyorum uygulamalar açiliyor ve fare işlevini kaybediyor yani sag tik sol tik vb işlevler çalismiyor fakat mouse hareket ediyor oyunlarda bir sorun yok normal bir sekilde çalisiyor sadece masaüstünde calismiyor mouse modeli glorius model o kablolu usb...
Geri