Hayırlı forumlar. ANC si mükemmel bir kulak içi Kablosuz kulaklık arayışındayım ses kalitesi de iyi olması lazım tahmin edilebileceği gibi ve en önemli unsurlardan biri de ergonomisi hem kulakda iyi durması lazım hem de ağrıtmaması lazım bir öneriniz var mı?
İyi günler arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere bir laptop arayışındayım. Şuan aklımda Lenovo Thinkpad E14 Gen2 AMD Ryzen7 4700U 16Gb ram 512Gb ssd laptobu var. Baya sağlam duruyor. Oyun fazla oynamam. Önerisi olan var mı? (Monster tercihim değildir)
Dostum bunun da görsellerinde Türkçe q gözükmüyor. Zaten tavsiye ettiğiniz Lenovo Thinkpad i çok beğendim sadece acaba türkçe mi geliyo bilgin var mı diye sormuştum
1617694259
Uğraştığın için saol bu arada
Yalnız bu Klavye türkçe q değil mi
1617654516
Eğer Türkçe Q lu ise baya iyiye benziyor
1617655141
Dostum bu Türkçe Q lu olanı varsa belirtirsen acayip çok sevinirim
Evet iyiye benziyor listeme ekleyeyimcbende de zaten bunun en eskilerinden bi modeli vardı Kırmızı tuş baya işe yarıyor ama belleği bozuldu
1617652599
Sağol önerilerin için
Hayırlı forumlar arkadaşlar, maksimum 10.000 tl civarlarında ofiste kullanmalık freedos olabilir 16gb ram fln olan en iyi laptop tavsiyeleriniz var mıdır? (Monster ve apple düşünmüyorum)