Meliholmak isimli üyenin son içerikleri

1. M

VLOG için el kamerası mı yoksa meta gözlük mü alınmalı?

burada koyamamak şeyden, örnek kafalıktır göğüse yerleştirebilmek gibi, elde tutmadan da görünü imkanı sağlaması. Bilmiyorum böyle bir parçası falan var mı pocket'in
  2. M

VLOG için el kamerası mı yoksa meta gözlük mü alınmalı?

Merhaba, yakın zamanda hem illeri hem de yurt dışını gezmeyi planlıyorum. Bu süre zarfınca da video çekmek istiyorum kaliteli şekilde. Birden çok seçeği internetten okuyup videolarını izlemekle geçirdim ama hala tam anlamıyla emin olamıyorum. Öncelikli olarak; [H3...
  3. M

Türkiye bazlı global kullanım veya global hesap nasıl oluşturulur?

Merhaba, ispanyol arkadaşım ile Netflix kullanmak için satın aldım. Fakat bu lokasyonda bu hesabın kullanılamayacağı yazısı karşısına çıkıyor İspanyolca şekilde. VPN ile giriş de hem internet düşürür hem de Türkiye konumuna göre mi VPN ayarlaması gerekir. O zaman da onda bulunan içerikler...
  4. M

Rtx 2060 vs Rtx 3060

bi ihtimal be boğazımız kurudu :/
  5. M

Rtx 2060 vs Rtx 3060

şansa bala cidden ötv indirimi gelirse de 3k en az cebe kalır inş gelir de sistem dizerim XD
  6. M

Rtx 2060 vs Rtx 3060

dostum fiyatlar ucuzluyacak gibi bir iki ay ama dikkatli oku yazdıklarımı. -2060 piyasa da 5k ila 6 arasında rahatlıkla 2. el temiz bulunuyor -3060 zotac almana gerek yok her gün piyasaya bakıyorum ve 7500tl inno3d bile alabilirsin iyi markadır -3060 2. el 6k civarlarına kadar düştü amazon jp...
  7. M

YouTube Shorts video HD işleniyor da takıldı yardım

Shorts video yüklüyorum 10 saniye 3-5mb lik ama nedense 2 gün geçti hala işleniyor ve birkaç internet tarayicisindan hatta farkli videolar da denedim olmadı ilk sefer de hemen yüklendi
  8. M

Çözüldü✓ ASRock A320M-HDV R4.0 ve R5 2600 uyumlu mu?

R5 2600 takılır mı acaba? Boş yere yeni anakart almak zorunda kalmayım.
  9. M

Öneri 1000tl bütçeli klavye mouse açıklamaya bakın

pahalı gibi
  10. M

Öneri 1000tl bütçeli klavye mouse açıklamaya bakın

hocalarım 1000tl bütçe verir iken şunu unutmayın ikisinin toplam bütçesi 1000tl olacak klavye: mekanik olabilir veya olmayabilir hoş görünümlü rpg pavyon gibi olması önemli ama en önemlisi sessiz bir klavye arıyorum video çektiğimden dolayı ses videoya yansıyabiliyor mouse: sessiz olsun başka...
  11. M

1000tl bütçeli klavye mouse açıklamaya bakınız

hocalarım 1000tl bütçe verir iken şunu unutmayın ikisinin toplam bütçesi 1000tl olacak klavye: mekanik olabilir veya olmayabilir hoş görünümlü rpg pavyon gibi olması önemli ama en önemlisi sessiz bir klavye arıyorum video çektiğimden dolayı ses videoya yansıyabiliyor mouse: sessiz olsun başka...
  12. M

siteye oyun nasil eklenir kendi yaptığım 3d piksel bir oyunu

bir taraftan gelişmeler yazicak ama bir butona tıklayınca 3d yaptığım piksl oyunlar sayfasina giris yapicak ve istediğini oynayabilecek onu ayarlama var mi acaba
  13. M

gmail işletme ve kişisel farkları açıklama da detaylı yazdım

dostum oyun stüdyosu açtım fakat hangi maili açacağımı bilmiyorum, teklifler sponsorluk vs. şeyler için hangisi daha iyi olur
  14. M

Blender render'da r3 1200, rx570 den daha kısa sürede render alıyor

çözemedim daha iyi bir klasmanda fakat birisi grafik kartı ondan mı acaba düşük bir işlemci render konusunda başarılı
  15. M

displayport no Signal bir türlü düzelmedi

açmadan seçilmiyor :(
Geri