https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/satilik-6700xt-5600-sistem.1741 hocam benim elimde de böyle bir sistem var 20 bine satmayı düşünüyorum ederi ne sizce
benim önerim 2.el ekran kartı alma alacaksanda çok güvendiğin kişilerden al çünkü o ekran kartı nezaman çalıştı, ne için kullanıdı vs vs kafada tonlarca...
Sıcaklıkları ortalama rog 3070 satamıyorum bu fiyata aman diyim hocam almayın bu kartı bakımlı halinin bu olduğunu söyleyen adamdan almak daha kötü bir...
sadece kendi deneyimime dayanarak hiçbir kartı en az 15-20 dakika oyunlarda denemeden almanı tavsiye etmem çünkü bir sürü dolandırıcılık yöntemi var her...
dediğim gibi fiyatları ve tercihleri bilemiyorum. konuyu görünce benim de aklıma geldi kart ne eder diye. yoksa öylece kenarda duruyor. çocuk da dursun...
Senelik bakım yaptırıyorum falan filan laflarını boşver, karta bi işlem olduysa o işlemden kaçmak için kurulan bi cümle olabilir. Başka kartlara bak direk...
15k 3070 alacağıma 9060xt alırım şahsen dediğim gibi bu kartlar artık teknoloji olarak geride kalıyor ve bu fiyatları haketmiyorlar daha güncel kartlar...