Öncelikle konuyu açma amacım genel bir bilgi edinme ve eğer benzer tecrübe yaşayıp bu sorunları çözebilen varsa onların çözümleri ile ileride sorun yaşayan...
abarttığınız kadar kötü modeller değiller insanların hevesini kaçırmayın bence evet çok muhteşem değil ısı değerleri ancak üzmez kesinlikle
1782404967
rica...
RX 9070XT Almak istemiyorum AMD ye güvenemiyorum diyenler tercih edebilir 6 veya 9 taksit avantajı var akakçe de yanlış gösteriyor amazon da 1k daha ucuz...
Dostum iyi niyetle yaptığın belli ama fiyatların gerçek bir indirim olup olmadığını bilmeden sıcak fırsat açılmasını doğru bulmuyorum. Amazondaki tek...
Konuştu bal kabağı :D
Bütçesi kısıtlı olan insanlar için 9060XT gayet tercih edilebilir bir kart, ikinci sistemimde kullanıyorum, high ayarlarda akıcı...
Bu fiyata 3060ti ham performans gücünde bir kart almak güzel ama amacınıza göre almanızı şiddetle tavsiye ediyorum bakın 1080p de kesinlikle üzmez eğer ki...
son 1 yılın dip fiyatı işte 12-13 olsa zaten ohooo başlığa almayana soğuk su yazarım :D
1782317284
yav yok ne indirimi gerçek bir indirim dememiz için...
çok klişe olucak ama ramleri sök tak yapmayı hatta silgi ile sarı kısımları dikkatlice biraz silmeyi denemenizi tavsiye ederim ve tek kanal 16gb ram mi var...