MelihSak isimli üyenin son içerikleri

1. MelihSak

Yardım 3.500tl Bütçe Kablosuz Oyuncu Mouse Önerisi Lazım

arkadaşlar bende razer basilisk X hyperspeed mouse var pili habire bitiyor sıkıldım artık değiştiricem 3.500tl bütçe de bu mouse nasıl alınır mı? farklı tavsiyelere açığım
  2. MelihSak

Yardım 3.000tl Bütçe Gamepad Önerisi Lazım

tamam hocam bu modeli alayım ancak 38xx küsür fiyat biraz fazla geldi bana sarı site de bir arkadaş 2.300tl yazmış sence alınır mı
  3. MelihSak

[H3 id='ATK+Battle+Axe+Pro+nasl+arkadalar+ikiniz+de+model+nermisiniz+nerdikleriniz+bu+modelden+iyi+mi']ATK Battle Axe Pro nasıl arkadaşlar ikiniz de model önermişsiniz önerdikleriniz bu modelden iyi mi[/H3]
  4. MelihSak

arkadaşlar logitech f710 kullanıyorum gına geldi tuşlarından artık var mı tavsiyeniz 3k bütçe de adam akıllı oyun oynacak bir gamepad god of war da valkürleri kesemiyorum tuşları yüzünden yetenekleri algılamıyor vs. çok sıktı artık
  5. MelihSak

8k Ya 5050 Alınır mı?

oha çok iyi fiyata bulmuşsun çok dikkatli davran bir arızası vs. yoksa düşünmeden al
  6. MelihSak

❌İndirim Bitti! Thermal Grizzly Hydronaut 1gr Termal Macun 159₺

aldım bir tane dursun kenarda belki bir gün kullanırım
  7. MelihSak

🔥İndirim Rx 9070 Xt Gamıng Oc Ice (Beyaz) Vadesiz Taksit Mevcut 38.749,00tl

bu fiyata bunu paylaşmazsın be pure modeli bundan 3k daha ucuz aklı olan gider onu alır saçmalık fiyat bu ki 36 bile pure için pahalı
  8. MelihSak

❌İndirim Bitti! Kule Tipi Soğutucu 199 Tl

r7 9700x kullanıyorum soğutucum dragos digital white + thermalright işlemci kiti + thermalright tf7 termal macun = 82 derece max yük altında biliyorum rezalet ama çok ucuza almıştım :d
  9. MelihSak

❌İndirim Bitti! MSI MAG CoreLiquid I360- 3.799 TL

alırdım be neyse
  10. MelihSak

RTX3080 Yerine RTX5060 Mı almalıydim?

RTX 3080 kullanıcısı olarak şunu söyliyeyim aynı bütçeler de aynı soru işaretleri ile uğraştım hocam e spor oyunları oynuyorsan kas gücü ağırlıklı rtx 3080, 5060 dan iyidir teknolojiler cart curt işine yaramaz bu tarz oyunlarda ama sen 1080p ultra ve 2k orta ve low da takılıcam ve hikayeli...
  11. MelihSak

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

arkadaşlar 30k bütçe var ekran kartı lazım sıfır olur 2. el olur tercihen 5000 serisi
  12. MelihSak

🔥İndirim Thermalright ARGB Siyah 3'lü 12 cm Kasa Fanı TROY Kart ile 848 TL

Bende beyazı var memnunum sesi yok denebilecek kadar az
  13. MelihSak

❌İndirim Bitti! Cooler Master Hyper 612 APEX Kule Tipi Soğutucu 2498 TL !🔥(Yarı Fiyatına)

Beyaz versiyonu ve dijital göstergesi var mı
  14. MelihSak

🔥İndirim Obilet Garantili olanlar 1000TL indirim

Anasayfa da karşıma çıktı yakın zaman da bir yolculuğum olabilir bende faydalanıcam öğrenci arkadaşların çok işine yarar diye düşündüm. (Dayınıza amcanıza da yaptırtabilirsiniz gibi duruyor)
Geri