MelihSak isimli üyenin son içerikleri

1. MelihSak

🔥İndirim DIGITAL Isı Göstergeli Kule Soğutucu 3000RPM 220W 899TL

Eh işte fiyatı fp ürün 1767433757 Uçak motoru gibi hızlı çalışıyor ses oluyor hızlanınca ama ayarlar yapmıştım artık gayet sessiz ve serin çalışıyor
  2. MelihSak

🔥İndirim DIGITAL Isı Göstergeli Kule Soğutucu 3000RPM 220W 899TL

Soğutucu bu arkadaşlar kendi setupum ad kullanıyorum incelemek isteyenler için link burada
  3. MelihSak

🔥İndirim Aula win60 HE 1.513 TL

Bende bu klavye var ana artık sorun yapıyor çift falan basıyor pilli olması da kötü bundan geçmeye değer mi arkadaşlar %75lik bakıyordum ama 8k hz falanmış iyi mi almalı mıyım ama işlemcim r5 7600 sorun olur mu?
  4. MelihSak

Yardım 1.500 TL ye kadar klavye tavsiyesi lazım.

zamanın da bu klavyeyi almıştım hala onu kullanıyorum ama artık sorun oluyor çift falan basıyor bazen dongle sök tak yapmam gerekiyor vs. pilli olması da çok kötü bu yüzden değiştiricem bu klavyeden hangisine geçmemi önerirsin
  5. MelihSak

🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

1.500 tl bütçem var %75lik klavye arıyorum oyun için tavsiyeniz var mı arkadaşlar?
  6. MelihSak

Yardım 1.500 TL ye kadar klavye tavsiyesi lazım.

1.500 TL ye kadar kablosuz en fazla %75lik klavye tavsiyesi lazım. 0 veya 2. el fark etmez
  7. MelihSak

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria heatsink 2 TB M2 SSD 5469 TL

alacaklar hemen çöksün
  8. MelihSak

❌İndirim Bitti! 6600 TL WD Elements 3.5" 6 TB WDBWLG0060HBK

hocam hdd dediğimiz cihazları ps5 de kullanacaksanız sadece hikayeli oyun falan kurun hatta bana kalırsa oyun bile kurulmaz hddlere sadece arşiv depolama yapmak için kullanılır
  9. MelihSak

Yardım ThermalRight TL-C12W-S V3 Bu fanları sistemimde kullanabilir miyim?

[H3 id='Arkadalar+bu+fanlar+fotoraflarda+belirttiim+sistemimin+st+ksmnda+kullanabilir+miyim+kasa+coolermaster+masterbox+td500v2+white+sanrm+kontrolc+falan+gerekiyormu+ama+o+nedir+nasl+kullanlr+bilgim+yok+yardmc+olur+musunuz']Arkadaşlar bu fanları fotoğraflarda belirttiğim sistemimin üst kısmında...
  10. MelihSak

❌İndirim Bitti! Trendyol Yemek 400TL 250TL Kupon Kodu

ulan 2 tane ultra mega uber duber süper deluxe lüx dürüm çiğ köfte söylecetektim sosları ayarlayana kadar kod tükendi :( NOOOOO
  11. MelihSak

🔥İndirim North Bayou F80 Amortisörlü Monitör Kolu 🔥 985₺

hocam bu model masanın arkasındaki duvara çarpmıyor diye biliyorum bende f160 var çift kollu duvara çarpıyor
  12. MelihSak

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

QWEJQWLKJHEHQWMEQWHHEÇÖQWÇÖWEQÖ
  13. MelihSak

🔥İndirim Kioxia Exceria Heatsink 2TB 2GB Dramli 6.599TL SSD

Kanka bende 23 kasım da aldım vatan indirimin de ancak fiyatlar aniden patladı gitti
  14. MelihSak

ben de aldım imzamdaki anakartla kullanıyorum
  15. MelihSak

kanka artık günlük fiyatlar değişiyor
Geri