arkadaşlar bende razer basilisk X hyperspeed mouse var pili habire bitiyor sıkıldım artık değiştiricem 3.500tl bütçe de bu mouse nasıl alınır mı?
farklı tavsiyelere açığım
[H3 id='ATK+Battle+Axe+Pro+nasl+arkadalar+ikiniz+de+model+nermisiniz+nerdikleriniz+bu+modelden+iyi+mi']ATK Battle Axe Pro nasıl arkadaşlar ikiniz de model önermişsiniz önerdikleriniz bu modelden iyi mi[/H3]
arkadaşlar logitech f710 kullanıyorum gına geldi tuşlarından artık var mı tavsiyeniz 3k bütçe de adam akıllı oyun oynacak bir gamepad god of war da valkürleri kesemiyorum tuşları yüzünden yetenekleri algılamıyor vs. çok sıktı artık
r7 9700x kullanıyorum soğutucum dragos digital white + thermalright işlemci kiti + thermalright tf7 termal macun = 82 derece max yük altında biliyorum rezalet ama çok ucuza almıştım :d
RTX 3080 kullanıcısı olarak şunu söyliyeyim aynı bütçeler de aynı soru işaretleri ile uğraştım hocam e spor oyunları oynuyorsan kas gücü ağırlıklı rtx 3080, 5060 dan iyidir teknolojiler cart curt işine yaramaz bu tarz oyunlarda ama sen 1080p ultra ve 2k orta ve low da takılıcam ve hikayeli...
Anasayfa da karşıma çıktı yakın zaman da bir yolculuğum olabilir bende faydalanıcam öğrenci arkadaşların çok işine yarar diye düşündüm. (Dayınıza amcanıza da yaptırtabilirsiniz gibi duruyor)