lenovo ideapead gaming 3 model bi pcm var
uygulamalarda sıcaklık 90 derece 94 derece gözüküyor fakat kasada yyada klavyede öyle 90 derecelik bi sıcaklık yok daha yenı bakım yaptırdım sebebı ne acaba yanlış mı gösterıyor
işlemcisi amd ryzen 5600h
ekran kartım gtx 1650
benım masaüstüm bile 75 dereceleree cıkabılıyor işlemcisi büyük ve 3 fan olmasına rağmen hocam
1720630397
önceki yaz cok fazla sıcak havalard kullandım aşırı derecdede ısındığını hiç görmedım ve rastlamadım
hocam 11 bıne almıştım zamanında şimdi yaptırmak istedim değer diye düşünüyorum satmayı dusunmuyorum fakat suan da aynı bılgısayar 19k 20k civarlarında
1720630031
+olarak masaüstü bilgisayarım var 3060lı cok daha iyisi fakat masüstü cok fazla gezıdıgım ıcın sorun oluyor alamıyorum pcye...
LENOVO İDEAPEAD GAMİNG 3 laptopum var arkadaşlar ben 12 ay önce şekerli içecek döktüm klavyeye ama ıcıne gırmedıgıne emınım cunku sağlam temızlemıstım klavyenın ustunden fakat 1 ay önce pc kapanmaya basladı mousenın ust tarafındakı bosluga dokundugumda çat dıye ekran yeşil olup kapanıyordu ve...
900 tl 1000 tl arası bütçem var sizin önereebileceğiniz bir model var mı benım seçtiklerim burada
https://www.trendyol.com/havit/gamenote-ms1034-rgb-gaming-makrolu-programlanabilir-oyuncu-mouse-beyaz-p-837780721...