melihyesil isimli üyenin son içerikleri

1. melihyesil

12000₺ Laptop Tavsiye

Tamamdır hocam. Biraz daha araştırma sonucunda AMD tarafına yöneleceğime inanıyorum. Cevabınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. 1612032733 Açıkçası oyun oynamaya pek vaktim olmayabilir fakat oyun oynamak istediğimde beklentilerimi karşılayabilecek bir bilgisayar olmasını istemiştim...
  2. melihyesil

12000₺ Laptop Tavsiye

Cevabınız için teşekkürler ederim. Göz önünde bulunduracağım. 1612032409 Tamamdır. cevabınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum
  3. melihyesil

12000₺ Laptop Tavsiye

Hocam gerçekten aklıma takılan tek şey şu: ben ve çevremdeki herkes intel işlemci kullanıyor. İş amaçlı ve uzun yıllardır. Ben şimdi bu kadar emek verip bu fiyata bu bilgisayarı alırsam ilk yıllar olmasa bile 3-4. Yıllarda sorun yaşamaktan korkuyorum. Ne gibi bir sorun derseniz de işlemcinin...
  4. melihyesil

12000₺ Laptop Tavsiye

Şu an birikim aşamasındayım. Yeni işlemciler, yeni laptoplar çıkmasını bekleyebilirim. Geçen sene çıkan ve stokta olan modelleri takip etmeyi düşünüyorum.
  5. melihyesil

12000₺ Laptop Tavsiye

Tamamdır. Tavsiyelerinizi değerlendireceğim. Teşekkür ederim.
  6. melihyesil

12000₺ Laptop Tavsiye

Hocam peki bu işlemcinin İntel İ7 10750 ye göre artıları nelerdir? Uzun yıllar kullanabilir miyim? Bilgisayarlardan pek anlamıyorum açıkçası.
  7. melihyesil

12000₺ Laptop Tavsiye

12000₺ ye mühendislik ve oyun için laptop almayı düşünüyorum. Şu an laptop fiyatları baya yüksek 3-4 ay sonrasına kadar bekleyebilirim. Yeni modelleri beklemelimiyim? Ayrıca şu anda önerebileceğiniz beni uzun yıllar götürebilecek laptop tavsiyelerinizi bekliyorum?
Geri