MeliL isimli üyenin son içerikleri

1. MeliL

Acer Nitro 5 Yüksek Cpu Sorunu

Yok hayır yaşamadım.
  2. MeliL

Hayır.
  3. MeliL

Olmadı bir dahaki formatta win 11 ile devam ederim. Temiz temiz win 11 update den ilerlerim.
  4. MeliL

Birçok program denedim hepsi eksik ya da hatalı kurdu. Driverscloud u yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Eksik driverları bulup güncellemede çok başarılı. Windowsa gelecek olursak windows güncelleme yaparken bile sürücü güncellemelerini bazen 2 defa yapıyor ve şu anda bilgisayarda yaşadığım sorun...
  5. MeliL

Hayır Drivers Cloud kullanıyorum o da internetten güncel halini buluyor zaten.
  6. MeliL

Windows 11 in sıkıntısı o zaman cihazda herhangi bir problem yoktur sanırım.
  7. MeliL

Normalden daha fazla bellek yiyor pc. Bu hiç normal değil.
  8. MeliL

Bilgisayar ilk açıldığında 70-80 leri görüyor ve fandan yüksek ses geliyor. Bu attığım ekran resmi ise intel controller sildikten sonraki hali. 1694952619 Bellek de bu şekilde şu anda
  9. MeliL

AN515-58 NHQFLEY0043210DB223400
  10. MeliL

evet 1694952158 Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. MeliL

Cihazı yeni aldım. Trendyol üzerinden
  12. MeliL

Cihazı her açtığımda fan sesi geliyor ardından sessizce çalışmaya devam ediyor ama nitro sense uygulamasından baktığımda cpu derecesi pc boştayken 50 leri görüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  13. MeliL

Hastebin Tasarımı Değiştirilmiş Hali

Hastebin sitesi için uyguladığım tasarım değişikliği
  14. MeliL

Yardım Ping Sorunu(Sürücüler Güncel)

Oyuna ilk girişte 24 ping alırken ping bir anda 100'e çıkıyor. Bilgisayardaki tüm driverlar güncel. Ayrıyeten internet download 100 up 6 mbps . Donanımsal hiçbir problem yoktur. Yardımcı olursanız sevinirim.
Geri