meliodashazretleri isimli üyenin son içerikleri

1. M

🔥İndirim Lian Li O11 Vision Compact Beyaz 5.999 TL

beyler arkadaş çekti 1 tane şekli şemali güzel diye. fan konusunda ne yapmak lazım yardımcı olabilecek var mı?
  2. M

❌İndirim Bitti! Game Garaj Slayer RTX 5070 Laptop | 60,3 bin TL (3-6 taksit)

Laptopu kullanıyorum ısınıyor. İşlemci ve Ramin olduğu bölge elimi yakıyor 3 saniye elimi koyamıyorum. Kasa plastik erir diye korktum işlemciyi 50w sabitledim. 80 derecede çalışıyor şimdi. İçindeki 16 gb'lik rami yükselteyim dedim Kingsman Values diye bir ram koymuşlar içine Türkiye'de yok...
  3. M

Peşin Fiyatına 3 Taksitle Telefon Poco F6!

Telefonu 2 aydır kullanıyorum. Batarya hızlı bitiyor. Kamera kötü. Ama oyun performansı iyi. Wuwa oynatıyor yüksek ayarda 30fps. Ama optimizasyon kötü görüntü çamur oyunla alakalı bir sorun.
  4. M

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Arkadaşlar parolapara hesabı benim üstüme ancak iyzico hesabını annemin üstüne açsam bu şekilde yapabiliyor muyum?
  5. M

❌İndirim Bitti! MACHENİKE G1 Gamepad 1130TL

ABXY tuşlarındaki 1m tuş ömrünün çok az olduğunu düşünüyorum.
  6. M

❌İndirim Bitti! G.alya GA-5301 Mekanik Klavye 309 TL

300tlye aldım. Çok ses çıkartıyor kardeşime verdim. Bu fiyata mekanik klavye bulunmaz pişman değilim.
  7. M

Ana Konu Midas'tan 200 TL Hediye Bitcoin

Btc aldım 50tl'lik sonra 260tl oldu hesabım, btcyi sattım, kendi kartıma çektim aynı uygulamadan
  8. M

❌İndirim Bitti! PBT Pudding Keycaps 119 Adet 34,38₺+vergi Aliexpress

para olsa alirim uygun fiyatmis 101,54 tl oluyor vergiyle.
Geri