MeliodasSama isimli üyenin son içerikleri

1. M

Çözüldü✓ RTX 2070 GİGABYTE FAN AÇIYOR OYUN MENÜSÜNDE SICAKLIK TEPEDE

orjinal pad boyutlarını bulup en baştan hepsini değiştirdim ve sorun çözüldü
  2. M

Yükte max 57 derece işlemciye OC

bu videodan yapabilirsin ama biosun güncel olması lazım sonra sorun yaşam yapan var gördüm de volt değeri önemli bu konuda 4.00 Ghz ya kadar oc yapabiliyorsun
  3. M

Kaliteli macun ile denemedim hiç hem orjinal pad ölçülerini buldum onları değişicem bir de kaliteli macun ile tekrar test edicem donanımsal bir sorun olma ihtimali var mı peki
  4. M

Arkadaşlar 2. elden ekran kartı aldım ve içime sinmediği için termal macun ve pad değişimi yapmıştım vram kısmına 2mm kalınlıkta koydum diğerlerine ellemedim fazla 2 padi daha 2mm koymuştum sonradan kapattım açtım normaldi her şey furmarka girince bir anda 88 derece olup fan %100 olarak ayarladı...
  5. M

Çözüldü✓ Rx 6800 ryzen 5 5600 650w yeter mi

Evet burdan bakınca baya yeterli diye gözüküyor zaten tüm gücü işlemci ve ekran kartı alıyor baya yeterli gibi bi bakacağım teşekkür ederim
  6. M

sisteme zarar verir mi peki 1677907871 Biri yeter yetmez diyince kafam karışıyor sisteme zarar vermeyecekse takıp kullanacağım psu silver ya da Gold sertifikası olsa hiç düşünmeden alırım da yok işte
  7. M

6700xt var normalde yetiyor kasada 4 fan var sadece ekstra güç çeken başka bir parça yok ekran kartımı 6800 yapsam yeterli olur mu psu frisby 650w 80plus standart güç kaynağı fanlarım da normal ledli fan bir problem çıkarır mı bana
Geri